Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dobry wieczór/Dzień dobry chciałbym kupić sobie nową myszkę w przystępnej cenie ze względu na wszechobecna kwarantannę więcej gram w FPS'y więc przydatna była by duża precyzja jak i dodatkowe 2 przyciski z boku
Jako że nie znam się na tym mam nadzieję że ktoś tu będzie w stanie mi pomóc ^-^
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Spc gear lix lub lix plus
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 16
Reputacja:
39
Thorn przy twoim rozmiarze dłoni raczej nastawi Cię na hybryde Palm Finger. Ewentualnie czysty Palm. Beam mysz profilowana. Pod Palm może być dla ciebie trochę za mała. Może wymusić Claw-gripa.
A tak to są budżetowe wersje z topowym sensorem, więc można będzie mieć oko na jakość wykonania.
Mysz ma być do pracy? Czy do gier? Jak gier to jakich... FPS czy może raczej po prostu tak ogólnie?
Reputacja:
39
Sam osobiście bym szedł w symetryka, ergonomiczne gryzonie mogą się okazać swietne, ale też niosą ryzyko. Zacznij od Thorna, jak coś masz 14 dni na zwrot. Sam osobiście bym polecił Endgame Gear XM1 ale to już lekki koszt po kieszeni.
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
A ja bym nie szedł w thorna tylko w lixa ze względu na wagę sensor i super kabe w kruxach są tragiczne kable.
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Reputacja:
39
Lix przy ich rozmiarze wymusi raczej Palm.