• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura mechaniczna gry/pisanie 370zl
Jak Cie zadowolą MX Black to bierz Steelseries 6Gv2. Jeszcze powinna być za 299zł w eurortv
Odpowiedz
bez podświetlenia masz jeszcze na Cherry Brown - CM Storm Quickfire XT za 370
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za pomoc! Zdecydowałem się na powyższe Tesoro Excalibur na brązowych. Piszę się bardzo przyjemnie, jednak jeszcze robię całkiem sporo błędów :) a to raz musnę literkę obok, a to tak wcisnę klawisz że mi się dublują litery, a to mocniej położę palec i już komputer rejestruje wciśnięcie (co dopiero było by na redach). Mimo wszystko mam wrażenie że z każdym napisanym wyrazem, ja i moja klawiatury mamy co raz lepszy feeling:) Sprawia wrażenie konkretnej, ponadto jest ciężka i dobrze się trzyma blatu, podświetlenie przyjemne, także można uznać że zakup udany. Rzeczywiście głośna jak cholera, zwłaszcza w nocy, zamówiłem też przy okazji oringi, i tu jeszcze pytanie czy wpływają one dodatkowo na wrażenia z klikania?
Odpowiedz
Wpływają, bo skracają skok. Głośność nie wiele się zmieni. Nie będzie jedynie tego stukania o obudowę przy pełnym naciśnięciu. Jak się użytkowało przez wiele lat membranową, to trzeba dać sobie trochę czasu na przestawienie się na innego rodzaju klik - z czasem będzie coraz lepiej.
Odpowiedz
Za dolara z aliexpress zamówiłem owe oringi, także stratny w razie czego nie będę. Przez całe życie klikałem w membranową, jeszcze dodatkowo była nisko profilowana, także mam przed sobą dodatkową trudność, ale jak wcześniej wspomniałem, jest co raz lepiej:) DZIĘKI!!
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.