• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamiana za Logitech G400s
Witam, dawno mnie nie było..
Od siebie polecam sprawdzić da elite, mysz duża, wygodna, stosunkowo podobne odczucia przy użytkowaniu, bez wątpienia mógłbym korzystać z obu.
Nie miałem nigdy w posiadaniu g400s, aczkolwiek mam coś takiego http://images.highspeedbackbone.net/skui...1-1098.jpg i za młodziaka miałem kilka razy kontakt z mx-518.
Po przesiadce z razera-logitech logitech-razer nie mam żadnego syndromu który by wpłynął na osiągi w grze, obie się trzyma znakomicie, "król" kształtu wraz z zowie ec na czele
Odpowiedz
Tylko dodaj, że to Twoja subiektywna opinia.
Deathadder to obok G403 jeden z najgorszych dla mnie kształtów ;)

@FreeQ
Wymień wszystko co przymierzałeś.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz
wiele ludzi przeszła na ec1-a z G400, teraz mozesz dostac używki ec1-a lub kupić ec1-b
Odpowiedz
I tutaj uwaga!
Nie radze zdecydowanie przesiadać sie z g400 na g203 bo mimo ze byla wygodna to wydajnosc w grach mocno ucierpiala.
Odpowiedz
(01-26-2018, 01:05 AM)Reo napisał(a): I tutaj uwaga!
Nie radze zdecydowanie przesiadać sie z g400 na g203 bo mimo ze byla wygodna to wydajnosc w grach mocno ucierpiala.

No proszę Cię... :D :D
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
mmhm z g400 na g203 to jak przesiadka z hammera do mazdy mx5, to i to dobre, ale gabaryty różne :P
Odpowiedz
Dokładnie :) A to jak komuś nie idzie w grze, to nie koniecznie wina myszki, tylko brak skilla :)
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
Sporo myszek macałem. Jak pisałem godzinę siedziałem w sklepie i mizialem jak jakiś dziwny typ :P . U mnie dodatkowym problemem jest to że za czasów dziecka milem złamaną rękę w nadgarstku i źle się zrosła.... Życie. Ale mniejsza z tym, chcę napisać że kryzys został ogarnięty. Dzis byłem w Saturnie i otworzyli mi nową myszkę G502 i testowałem na już otwartej podkladce od SS. Różnica diametralna, owszem mysz dalej ciężka ale teraz jedzie wyjatkowo płynnie(nie spowalnia nie hamuje). Jestem w szoku że taką różnicę w prowadzeniu gryzonia mogą robić zjechane slizgacze. Aż wróciłem do MM i jeszcze raz zacząłem się bawić G502 no i różnica jest. Teraz się zastanawiam czy kupić nową czy może na allegro z zwrotu 14dniowego, bo takie za 200zł można dostać.
Odpowiedz
Myszki ze zwrotów przeważnie mają jakąś ukrytą wadę fabryczną, są objęte tylko 12 miesięczną gwarancją i zazwyczaj jest to rękojmia..
Czasami się zdarza, że faktycznie komuś myszka nie podpadła i odesłał nową..

ps.
omijaj myszki sprzedawane przez różnego typu lombardy i użytkownicy typu outlet
Odpowiedz
Nie zarzucaj mi brak skilla bo przed przesiadką miałem staty ładnie na plusie. od kiedy zmieniłem myszke czucie gry pogorszyło mi sie strasznie. ile razy czwarty pocisk z ak czy m4-s nie wchodził a zazwyczaj trafiał bez żadnego ale. Szczęście że od jakiegoś czasu zaczyna mi wchodzić wszystko od nowa. tylko czuje i wiem że mysz zdeczka za mała i do pełni szczęscia brakuje mi profilowania ale obawiam się też że po zmianie na g403 (którą rozważam ostatnio) moje czucie gry nie wróci do stanu sprzed "kryzysu"
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.