• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz dla 'gracza'
mi sie tez wydaje ze dm pro by pasowal dla ciebie dla mnie do dloni 18 cm jest delikatnie za duza.
Odpowiedz
To dziwne, bo w Media Markt półka dalej i były też firmowe myszki jak Steelseries, Roccat, Razer, Logitech, kiedyś też myślałam że są same no-name, wystarczyło się trochę rozejrzeć. I też macałam w MM G203 i nie była na pierwszy raz zbyt wygodna, ale jak przysłali do domu, to nawet była wygodna i od samego początku się przyzwyczaiłam i nie narzekałam na wygodę. Ale jeśli mam wybierać między wygodą G203 a Kinzu v3, to zdecydowanie jak zmienię na Kinzu v3 to czuję ulgę, po prostu dłoń odpoczywa.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
mi się wydaje ze powodem takiego zachowania reki jest w pełni wypełniająca dłoń myszka. Nie wiem czy takie ucinanie tyłów myszki dla logitecha to dobre rozwiązanie... dlatego mimo tego ze rozmiarowo myszki sa sobie bliskie to dlon sie pewnie czuje na SS.
Odpowiedz
Ma zupełnie inny kształt G203, nie jest symetryczna, tak mi się zdaje, jest jakby trochę wyższa, ma wyższy grzbiet, bardziej wypukła.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
(05-05-2017, 11:08 AM)Ewelina napisał(a): To dziwne, bo w Media Markt półka dalej i były też firmowe myszki jak Steelseries, Roccat, Razer, Logitech, kiedyś też myślałam że są same no-name, wystarczyło się trochę rozejrzeć.
Tak wiem, widziałem znane marki i inne no-name. Po prostu te znane marki nie były tymi których ja szukam ;)
Odpowiedz
Ciężko znaleźć swój ideał, tą jedyną :D Też jej jeszcze nie znalazłam :D

Odpowiedz
znalazłaś tylko czekasz aż któraś z firm zrobi coś dobrego na kształcie kinzu ;p
Odpowiedz
A powiedzcie mi jeszcze do Rival 100 jest dodatkowe oprogramowanie, czy jest ono w pełni darmowe? Nigdzie nie widzę żeby było płatnę ale wolę się zapytać.
Natomiast DM1 PRO nie posiada dedykowanego oprogramowania?

Edit:
1. Sharkoon Shark Force
2. Natec Genesis GX44 - sensor jest wrażliwy na podłoża
3. Cougar 200M
4. Cooler Master Xornet - sensor jest wrażliwy na podłoża

Te oto myszki wybrałem sobie sam przed dodaniem wczoraj tutaj tematu, możecie mi coś o nich powiedzieć?
Odpowiedz
(05-05-2017, 04:40 PM)canon napisał(a): znalazłaś tylko czekasz aż któraś z firm zrobi coś dobrego na kształcie kinzu ;p

Dokładnie :D

SteelSeries Engine 3 - oprogramowanie jest darmowe.

Odpowiedz
Refresz?
Wypowiedzcie się na temat tych myszek, proszę :D
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.