Liczba postów: 188
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
Nie wiem czy komisyjne ocenianie produktów jest konieczne, Jakub Łopatko chyba sam pisze recenzje na audiofanatyku.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
Nie o to chodzi, Hya mówi że przyda mu się pomoc w pisaniu recenzji, bo nie ma za dużo czasu a koledzy nie bardzo się do tego palą ;d
tylko mało kto umie i chce
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 23
Reputacja:
4
jeśli by ktoś mi pokazał jak to mniej więcej wygląda to mógłbym trochę odciążyć Hya.
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Właśnie wspólne ocenianie jest naszym zdaniem najlepsze, bo zmniejsza subiektywizm.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
dokładnie
najlepiej mieć osoby o różnych preferencjach, wówczas można określić do jakiej grupy/z jakimi preferencjami jest skierowany dany produkt.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
A jeżeli nawiązalibyście współpracę np. z pclabem lub benchmarkiem? Chodzi mi o to, że na tych portalach pojawiają się testy myszek i klawiatur, ale generalnie jakość tych recenzji jest tragiczna. Wy moglibyście pisać przez jakiś czas które byłyby publikowane zarówno na test-gear.pl i na pclabie, oni przysyłaliby wam produkty do testów i zyskalibyście większy rozgłos, a oni w końcu mieliby rzetelne recenzje. Po jakimś czasie zakończylibyście współpracę, na test-gear zaglądałoby więcej osób i może wysyłaliby wam więcej produktów.
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Nie da rady czegoś takiego, dla PClabu jesteśmy daleką, ale konkurencją bo też mają peryferia. Bench to by nam pewnie kazał płacić jeszcze za pisanie dla nich recenzji... .