01-03-2016, 08:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2016, 08:49 PM przez cesarz cyberprzestrzeni.)
Podkładkę cm storm speed ekipa test-gear kiedyś odradzała, ta marka nie ma raczej dobrych podkładek (problemy z kompatybilnością sensorów, jakością itp), dlatego do swifta też nie miałbym zaufania. Goliathus jest przereklamowana i przeceniona, charakterystyka ślizgu jest raczej przeciętna (u mnie pot dość mocno wpływał na slizg), zresztą ktoś tu pisał już o problemie z gubiącym sie sensorem rivala na grafikach goliathusa przy szybkich ruchach. Moim zdaniem znacznie lepszą alternatywą goliathusa jest hyperx fury pro (wersja Large 80 zł) o której pisałem tutaj: http://test-gear.pl/forum/showthread.php?tid=223
Poza gorszą przyczepnością (mam biurko z fakturowanej okleiny, podkładka potrafi się przesunąć o parę milimetrów w trakcie gry przez godzinę czy 2) jest dla mnie lepsza pod każdym innym względem.
Na pewno dobre opinie ma również corsair mm200, w wersjii XL za 90 zł.
Poza gorszą przyczepnością (mam biurko z fakturowanej okleiny, podkładka potrafi się przesunąć o parę milimetrów w trakcie gry przez godzinę czy 2) jest dla mnie lepsza pod każdym innym względem.
Na pewno dobre opinie ma również corsair mm200, w wersjii XL za 90 zł.