(02-18-2017, 02:58 PM)cesarz cyberprzestrzeni napisał(a):(02-18-2017, 01:17 PM)Synth napisał(a): 1. Ok spróbuję go kupić, tylko szkoda bo ostatnio kupiłem 3 komplety ślizgaczy do chromy a widzę że w tej elite są całkiem inne.
jednak chyba poczekam na Finalmouse Scream One bo widzę że ludzie sobie chwalą tą drugą wersję, a elite ma sensor PMW3389 jak on wygląda względem 3360 ?
2. cesarz cyberprzestrzeni, mógł byś coś podobnego względem 3g polecić, mogą być używane ?
Wiesz, to co napisałem o synapse miało cię raczej zniechęcić do jej kupna :P
Co do różnic 3389 i 3360, poza większym dpi prawdopodobnie niczym, co mogłoby zauważalnie wpłynąć na ich pracę.
dzięki własnie o to mi chodziło w takim razie nie będę sie pchał w nią +
mam okazję kupić scream one tylko pytanie czy jest jakaś szansa że wypuszczą wersję 3 z brakiem tych bugów
bo sama myszka wyniesie mnie coś koło 400zł ;(
tego gigabyte miałem już brać świeżo po jego premierze jak kupiłem chroma, tak dla wydania pieniędzy bo z wyglądu też mi się spodobał + ten kształt jak da i ten sam sensor co 2013
ewentualnie intelimouse 3.0 feeling może będzie o grosz podobny do 3g za którego dał bym nawet 500zł gdybym miał aukcję z nową :(
tutaj jest sklep który wystawił 2 aukcję intelimouse 3.0 i faktycznie jedna jest oem za 170zł druga zaś za 260 wątpie żeby tyle pudełko kosztowało :D
ta jest oryginalna ?
http://allegro.pl/myszka-optyczna-intell...46048.html
w aukcjach mają dużo bardzo rzeczy na 100% z chin min. myszki po 30zł jakieś podswietlane itp
da się sprawdzić jakoś oryginalność ?
i dodam że używam windows 7 64bit zmodyfikowaną i nie zamierzam się przesiadać
jak da radę ustawić 500hz na tej myszce to mi wystarczy i tak przez 7 lat używałem 500hz zamiast 1k na razer da 3g