Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Nie ma potrzeby używać przekierowania basu w CS'ie. W innych grach możesz się tym pobawić. Na innych słuchawkach łatwiej Ci odróżniać dźwięki z przodu i tyłu? Wiesz, mamy tu kolegę, który sam z siebie ma podobne problemy, ale dźwięk ma to do siebie, że każdy może go inaczej odbierać i jemu to żadne słuchawki nie pomogą. Osobiście, jestem w stanie bez najmniejszego problemu odróżnić dźwięk z tył od przodu na Kavach, zresztą na dobrych stereo (chociażby na hmc631) też nie mam z tym większych problemów, jednak na Kavach jest to trochę bardziej wyraźne jak dla mnie.
Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
03-02-2016, 03:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2016, 03:21 PM przez t4co.)
Ustaw sobie w KINO dolby, zamiast "brak kodera" ja z tego korzystam. Wiadomo, musisz pograć trochę i przyzwyczaić ucho do dźwięku. Na pilocie nie zmieniaj nic, ustaw jedną wartość i tyle.
Spróbuj jeszcze suwak crystalizera podnieść (zakładka SBX), moim zdaniem dźwięk mniej taki matowy się robi, wyraźniejszy.
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
i jak Ci się słucha teraz :> ?
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ogólnie słyszę przeciwników itp, jednak chodzi o to że nie jest to tak wyeksponowane jak na 668B - tak mi się wydaje. Może to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli ustawienia przedstawione przeze mnie na zrzutach ekranu są dobre, to po prostu spróbuję wygrzać je i się przyzwyczaić.
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
bo suba ma być ta chicho słychać jak chcesz bardziej to trzeba bezpośrednio dolne pasma podkręcać
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Aha to w takim razie aby czegoś to nie zagłuszało ustawić głośność suba jak poprzednio czy może być na tym najwyższym poziomie?