• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka pod Roccat Savu za ~100zł
Tu jest właśnie problem, że ekipa testgear nie spieszy się do recenzji hyperx fury, a ja sam mam porównanie tylko z goliathusem i taito, więc w przypadku średnio szybkich podkładek, gdy wybór miałby się dokonać między hyperx a goliathusem, jestem w stanie powiedzieć, że hyperx będzie na 90% lepsza (ma ona też swoje wady o których powinieneś najpierw przeczytać). W zasadzie jest jeszcze jedna i na pewno świetna opcja, puretrak stealth (czarna, szerokość 38cm) lub puretrak talent (ten sam materiał, talent jest większa ale też kolorowa, trudno mi powiedzieć, czy na pewno będzie dobrze współpracować z tym sensorem), w polsce niedostępna i trzeba ją sprowadzać. Jest uznawana za jedną z najlepszych podkładek, szybkość zbliżona do goliathusa.
Odpowiedz
Ten PureTrak wygląda bardzo fajnie. Tylko pytanie, gdzie ją zamówić, żeby było najtaniej? Bo na stronie producenta dostawa kosztuje więcej niż podkładka...

Teraz zauważyłem, dostępne jest Zowie G-TF Rough. Nie powiem, cały czas mam na nią chrapkę. Czy będzie ona współpracować z moim gryzoniem? I czy warta jest swojej ceny (114 zł)?

Recenzje na stronce napalają mnie na tę podkładkę jeszcze bardziej. Chyba wybiorę tę.
Odpowiedz
Savu powinna dobrze współpracować z Rough.
Odpowiedz
Czyli wiem teoretycznie mniej niż na początku :D Miałem w głowie 2,3 podkładki, ale byłem nastawiony na Rough. Teraz muszę wybierać między Rough, HyperX, G-SR i PureTrakiem (który jest bardzo fajną opcją, ale dostawa :/). No nic, coś wybiorę, poczytam jeszcze.

EDIT: Problem jest taki, że o HyperX w internetach dosyć cicho :D

EDIT v2: Poczytałem na Waszym forum o G-SR. Kurde, teraz już kompletnie nie wiem co wybrać xD

Edit v3: Kij, biorę G-SR, podkładkę idealną :D
Odpowiedz
Pamiętaj, że po 3-4 miesiącach szybkość spada i się niejako normuje na poziomie trochę szybszego qcka. Widać, że zrobiona jest z myślą o low sensach w CSie.
Odpowiedz
" Teraz zauważyłem, dostępne jest Zowie G-TF Rough. Nie powiem, cały czas mam na nią chrapkę. Czy będzie ona współpracować z moim gryzoniem? I czy warta jest swojej ceny (114 zł)? "

Nie jest tyle warta.. przebitka cenowa względem kozstu produkcji w chinach to chyba 100x.. no ale czasem nie ma się wyboru i trzeba dać się naciągnąć :)
Odpowiedz
Pozostaje mi czekać na kuriera z paczka :) Pewnie koło poniedziałku bedzie.
Odpowiedz
Rough akurat jest bardzo wytrzymała i dosyć wyjątkową, warta swojej ceny ;) Wiadomo, że koszt jej produkcji jest dużo niższy, lecz nikt nie zrobił nic podobnego :P

@up
napisz jak dojdzie jak Ci się podoba :)
Odpowiedz
Coś jak z częściami zamiennymi do aut.. jak nie ma zamienika to jestesmy skazani na oryginał.. sam pracuje w firmie robiącej takie części i widzę meksyk przebitki. 300-500zl potrafi zamieniać się w 5000zl. A zamiennikow BRAK :) jedyny dostawca to my:) znaczy sie producent ten za kilka stówek.. dealer BMW czy MB wycenia część 10x drozej:)
Odpowiedz
G-SR już u mnie. Spodziewałem się, że będzie trochę szybszy i na początku bałem się, że kupiłem złą podkładkę, ale po zagraniu kilku meczyków muszę stwierdzić, że feeling tej podkładki jest genialny. Nie wiem czy to placebo, ale mam wrażenie, że celuje się dużo łatwiej, nie mówiąc już o śledzeniu głów przeciwników. To takie początkowe przemyślenia, nie grałem jeszcze na tej podkładeczce zbyt długo, ale już wiem, że ją lubię. Mimo iż początkowe wrażenie było raczej negatywne.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.