Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
g502 jest mega wąską, co daje uczucie, że jest malutka ;) Rival to obecnie największa konkretna myszką jaką dostaniesz, warto popatrzeć jeszcze na Kone EMP, trochę ciężka dla poniektórych, ale bardzo wygodna.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
06-22-2017, 09:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-22-2017, 09:19 AM przez Czyszcz.)
potwierdzam, mierzyłem i duże dłonie approved ;)
tyle, że ja mam 21,5 cm, dla Ciebie może być ciutkę za duża. Spróbuj przymierzyć sam
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Powiem tak, po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku, że byłbym w stanie przyzwyczaić się do G502 w zamian za te dodatkowe przyciski, które bardzo by mi się przydały, aczkolwiek ten klekoczący na boki scroll mocno dał o sobie znać w modelu wystawowym. Z Kone EMP jest jeden problem - nie ma go na żadnej wystawie. Rivala przymierzyłem sobie jeszcze raz i odczułem, że przyciski dość ciężko się wciskają, to by mogło trochę przeszkadzać.
W przyszłym tygodniu jeszcze raz sobie przymierzę te myszki i ostatecznie coś kupię.
Reputacja:
0
Ostatecznie kupiłem G502 i już czuję, że do kilku rzeczy będę musiał się przyzwyczaić. Sensor super, ilość przycisków mnie zadowala.
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
tam głównie ten latający scroll irytuj ;p
Reputacja:
0
Zauważyłem mały problem z softem. Nie do końca zmieniają się profile po uruchomieniu gry. Zmieniają się ustawienia przycisków, ale nie zmienia się DPI. Macie może na to sposób?