Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Napisz do okrutnika on ma Alcora to Ci doradzi , bo nie wiem czy alcor nie ma problemów z x7 od a4techa ;d
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
05-20-2016, 06:33 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-20-2016, 06:36 AM przez Mishkq.)
Znaczy zastanawiam się nad tesoro aegis x2, ewentualnie propadem ale testów jego brak :v co do x7 to na test gearze jest napisanie że alcor ma na nim gorszą prędkość maksymalną w ruchu po skosie cokolwiek to znaczy. Myślę że tesoro może być trochę za mały ale, jest podobno bardzo dobrze wykonany i w pełni kompatybilny z alcorem. I jeszcze takie pytanie czy zwiększanie prędkości myszy w cs:gp może wpłynąć negatywnie na działanie myszy (np. 400dpi a prędkość 3,5)
|Ninjutso Origin One X|SS QcK Large|RAZER Ornata Chroma|HyperX Cloud II Wireless|
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Im większa prędkość na podkładce tym lepiej, ale jesli sie mylę, poprawcie mnie
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 27
Reputacja:
2
alcorem na x7 grac sie nie da
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
1.5 m/s to jest byle ruch ręką, powiedziałbym, że 2.1 to takie minimum potrzebne do w miarę swobodnej gry.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
Dziękuje za wszelką pomoc ostatecznie zdecydowałem się na podkładkę Tesoro Aegis X2, jest idealna chociaż daje się odczuć że dosyć wolna (nie przeszkadza mi to), zestawik użytkuje już od 3 dni i wrażenia z gier bardzo pozytywne, (stałe 800 dpi 6/11 czułość w windows w cs:go raw input i 2,5 czułość) nie ma potrzeby ruszania myszką nawet do końca podkładki (po prostu ją podnoszę). W lola grało mi się dosyć dziwnie ale to pewnie kwestia przyczajenia do 3000 dpi. Zdjęcie zestawu:
http://imgur.com/boUMf7P Jeszcze raz dziękuje za pomoc bo myszka jest naprawdę fajna i co najważniejsze wygodna. Temat do zamknięcia
|Ninjutso Origin One X|SS QcK Large|RAZER Ornata Chroma|HyperX Cloud II Wireless|