09-29-2018, 07:26 PM
twój budżet: MAX 400zl wolabym okolice 300zl
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? mechaniczna raczej lepsza czyli ta
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam:
czy masz masywne dłonie czy nie? troche wieksze od przecietnych
czy dużo piszesz na klawiaturze? tak
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? nie w 100%, ale troszke
czy chcesz podświetlenie? mile widziane
czy chcesz makra? nie
czy chcesz dodatkowe klawisze? nie, chyba ze do muzyki +/- ale nie wymagane
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? nie
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? tak, nie chce numpada.
twoje uwagi (wygląd, firma): Nie mam wymagan. Ogolnie duzo pisze, ide na studia programistyczne, lubie pograc, teraz troche rzadziej. Sam nie wiem co napisac, zawsze chcialem sprobowac mechanika bo nigdy nie mialem, a wszyscy zawsze polecali, fajnie slychac klawisze itd. Ale chyba nie chcialbym zeby byla glosna. Wiem ze one nie sa ciche ale nie chce zeby wszyscy w domu sie w nocy budzili jak bede klikal ;P
Cos poczytalem i chyba ta polecaja ludzie: https://www.joybuy.com/3373749.html
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? mechaniczna raczej lepsza czyli ta
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam:
czy masz masywne dłonie czy nie? troche wieksze od przecietnych
czy dużo piszesz na klawiaturze? tak
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? nie w 100%, ale troszke
czy chcesz podświetlenie? mile widziane
czy chcesz makra? nie
czy chcesz dodatkowe klawisze? nie, chyba ze do muzyki +/- ale nie wymagane
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? nie
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? tak, nie chce numpada.
twoje uwagi (wygląd, firma): Nie mam wymagan. Ogolnie duzo pisze, ide na studia programistyczne, lubie pograc, teraz troche rzadziej. Sam nie wiem co napisac, zawsze chcialem sprobowac mechanika bo nigdy nie mialem, a wszyscy zawsze polecali, fajnie slychac klawisze itd. Ale chyba nie chcialbym zeby byla glosna. Wiem ze one nie sa ciche ale nie chce zeby wszyscy w domu sie w nocy budzili jak bede klikal ;P
Cos poczytalem i chyba ta polecaja ludzie: https://www.joybuy.com/3373749.html