Liczba postów: 1,448
Liczba wątków: 32
Reputacja:
33
Propad? Nawet nie znam tej firmy. Dla mnie tam Roccat wymiata. I na co komu King Size czy XXXXL, ten mid size to idealny, na co komu podkładka która jeszcze wchodzi pod klawiaturę.
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 25
Reputacja:
15
Bo ładnie wygląda jak jest nowa :D
A jak się zabrudzi, to później szpeci całe biurko:D
Reputacja:
33
To kup 20 i wymieniaj co miesiąc xD
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 19
Reputacja:
2
01-18-2017, 09:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2017, 12:27 AM przez Becks.)
Najbardziej brudziła mi się Taito Control i QCK. PROPADA od zakupu czyli od września ani razu nie czyściłem, chyba, że ręką strzepnąłem jakieś okruszki :D. Taito też nie łapię tak brudu, ma fajną powierzchnie dopóki się nie zetrze co u mnie się już stało, (półtora roku używana była).
@Czyszczu, teraz nie jestem w stanie tego powiedzieć czy znacząco szybsza bo już dawno z qck nie korzystałem i leży gdzieś zwinięta, wrócę na weekend do domu to napiszę.
@Ewelina, u mnie tylko mała część klawiatury a właściwie prawy górny róg leży na podkładce, a prawie cała reszta podkładki jest normalnie użytkowana w całości podczas grania. Takie uroki low sensa, który lubi mieć w razie czego malutki zapas.
Reputacja:
33
No jak na low sense to trzeba się sporo namachać, ja wolę jak ręka leży w jednym miejscu i tylko delikatne ruchy :)
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 25
Reputacja:
15
1cm = 1 pixel na ekranie:D Bo to tego jeszcze CS w rozdzielczosci 800x600 puszczony:D
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 19
Reputacja:
2
Hej, ale nie róbcie sobie shoutboxa z mojego tematu, który właściwie prosiłem o zamknięcie bo mój problem został rozwiązany. :D