Witam, poszukuję nowej klawiatury, która by mi posłużyła w miarę długi okres czasu, trochę na nią oszczędziłem, ale nie za bardzo się znam na klawiaturach, więc liczę na Waszą pomoc.
[*]twój budżet: 500zł, ale mogę lekko nagiąć
[*]jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? : mechaniczna
[*]jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: jestem otwarty na propozycje
[*]czy chcesz makra? :nie
[*]czy chcesz dodatkowe klawisze? : nie
[*]czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? nie potrzebuję, mogą być klawiatury ze ściągalna podpórką
[*]czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? pewnie
[*]twoje uwagi (wygląd, firma): tak jak wyżej, chciałbym żeby klawiatura miała podświetlenie rgb, co do reszty jestem otwarty na propozycje
[*]twój budżet: 500zł, ale mogę lekko nagiąć
[*]jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? : mechaniczna
[*]jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: jestem otwarty na propozycje
- czy masz masywne dłonie czy nie? ciężko stwierdzić, małe nie są, ale jakieś specjalnie duże też nie
- czy dużo piszesz na klawiaturze?: zdarza się
- czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? około 75-80% pod gry
[*]czy chcesz makra? :nie
[*]czy chcesz dodatkowe klawisze? : nie
[*]czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? nie potrzebuję, mogą być klawiatury ze ściągalna podpórką
[*]czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? pewnie
[*]twoje uwagi (wygląd, firma): tak jak wyżej, chciałbym żeby klawiatura miała podświetlenie rgb, co do reszty jestem otwarty na propozycje