Witam.
Czytałem poradniki i informacje o sensorach zamieszczonych na stronie i mam swoje dwa typy: SS Rival 300 oraz Logitech G502. Którą z nich lepiej wybrać? Lub może polecacie coś innego? Zależy mi też na tym, aby były programowalne przyciski.
Dodam też, że za 180 mogę mieć tę pierwszą z podkładką, zaś drugą za 240 bez. Nie ukrywam, że za tego logitecha sporo za dużo wg mnie chcą, ale jeżeli ma to być na lata, to może będę mógł dopłacić.
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. :)
/schemat
Czytałem poradniki i informacje o sensorach zamieszczonych na stronie i mam swoje dwa typy: SS Rival 300 oraz Logitech G502. Którą z nich lepiej wybrać? Lub może polecacie coś innego? Zależy mi też na tym, aby były programowalne przyciski.
Dodam też, że za 180 mogę mieć tę pierwszą z podkładką, zaś drugą za 240 bez. Nie ukrywam, że za tego logitecha sporo za dużo wg mnie chcą, ale jeżeli ma to być na lata, to może będę mógł dopłacić.
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. :)
/schemat
Kod:
[list]
[*]jaką obecnie myszkę używasz:A4tech x7-748k v-track
[*]jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: nie mogę sprawdzić
[*]czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): 8+ w cs:go np.
[*]czułość w Windows:6
[*]ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): parę cm
[*]w co grasz (podaj tytuły gier): fpsy - cs go np, mmo - wow np,
[*]jaką masz obecnie podkładkę: nie mam
[*]ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 6 minimum
[*]twój budżet: <200zł, ale mogę dopłacić
[*]jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
[*]jesteś lewo czy prawo ręczny/a?Prawo
[/list]