07-22-2015, 08:53 PM
-
Cześć, ja jeszcze tu:
- twój budżet: 450 zł(ale jeśli są jakies propozycje do 550, które byłyby widocznie lepsze niż te do 450, to chciałbym je poznać)
- jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? mechaniczna, chociaz moja K120 od Logitecha trzyma już jakieś 5 lat;p
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: No nie wiem, ale znajomy, który gra profesionalnie, mówił, że redy i blacki wklikiwują się za łatwo,
- czy masz masywne dłonie czy nie? Trudno mi ocenić, ale raczej nie
- czy dużo piszesz na klawiaturze? Żadnej książki napisać nie zamierzam, więc nie;p
- czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? 99, bo jeszcze trzeba wpisać hasło i wyzywać rusków na czacie, a tak na poważnie, to myślę, że 80% gry
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: No nie wiem, ale znajomy, który gra profesionalnie, mówił, że redy i blacki wklikiwują się za łatwo,
- czy chcesz podświetlenie? Byłoby miło, ale jeśli podświetlenie to najlepiej z możliwością wyboru koloru
- czy chcesz makra? Mile widziane, nie konieczne
- czy chcesz dodatkowe klawisze? Bardzo mile widziane, najlepiej pod spacją jak np. w Tesoro Colada
- czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Bardzo, bardzo mile widziana
- czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Nie
- twoje uwagi (wygląd, firma): Białe motywy mile widziane, najlepiej czarna,
Pozdrawiam ponownie