Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
01-26-2015, 07:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2015, 07:55 PM przez Poinformowany.)
Z przyczyn losowych jednak nie śpieszy mi się z zakupem. Mogę sprowadzić coś w najbliższym czasie zza granicy (sprzedaję na ebayu w dolarach). Granica cenowa jest ta sama (powiedzmy z wysyłką max. 120zł), jak wygląda sytuacja w tym przypadku? W tej chwili nie mam więcej wolnej kasy niż 100zł, ten cm alcor i Roccat savu jeszcze jest w miarę w budżecie, ale jakbym go kupował to dopiero za jakiś czas.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Widziałeś zdjęcia na tej aukcji? xD Podziękuję.
Mogę nawet kupić w chinach jak jest jakiś zaufany sklep i będzie pewność, że egzemplarz jest oryginalny.
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 25
Reputacja:
15
W takim stanie to jeszcze 3 razy za drogo:D Weź G400 używkę:) Albo dozbieraj i coś lepszego:) Ja też miałem problem z zakupem myszki.. brak kasy na daną chwilę zmusiło mnie do zakupu używanego Rivala. Wstępnie też chciałem coś do 100pln.. po przemyśleniach miałem czekać na nowego Rivala ale trafiła się używka:) Poprzednią myszkę jak kupiłem porządną, to 10 lat mi służyła.. Rivala jak się pomaluje i zaszpachluje to też pewnie da radę:)
Liczba postów: 4,403
Liczba wątków: 167
Reputacja:
171
na massdropie raczej do 100zł nie ma szans nic dostać :P teraz już z chin nie opłaca się za bardzo, za drogi dolar i wychodzi drożej niż w PL :P. Jak nie musisz już kupować to odczekaj trochę i patrz od czasu do czasu an allegro bo nieraz można tam coś ciekawego wyrwać. Najwyżej jak dozbierasz to weźmiesz coś lepszego :)