Liczba postów: 76
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Witam. Mam pewien problem podczas gry w cs:go zauwazyłem ze myszka logitech g pro potrafi sie delikatnie przyciąć co jakis czas jesli podłącze do niej kabel problem znika, natomiast bezprzewodowo sa zauwazalne lekkie niekomfortowe przycinki. Czy cos moze zaklocac sygnal lub co to za problem?
Liczba postów: 4,406
Liczba wątków: 167
Reputacja:
171
a nie masz przypadkiem innego odbiornika w pobliżu? Na wszystkich portach USB jest tak samo?
Reputacja:
0
Innego odbiornika tzn? Tak na wszystkich portach podobnie
Reputacja:
171
np bezprzewodowej klawiatury, słuchawek, jakichś innych urządzeń rtv agd.
Reputacja:
0
I jeszcze pytanie czy wymiana slizgaczy rowna sie utrata gwarancji?
Reputacja:
171
03-05-2021, 08:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2021, 08:58 PM przez Hya.)
raczej nie, przynajmniej nie spotkalismy sie z tym zeby z powodu wymiany slizgow nie uznali gwarancji
jeżeli na innym kompie jest tak samo z tym wireless g pro to znaczy ze wadliwy nadajnik, jak gdzie indziej działa to cos u ciebie na kompie wchodzi w interakcje lub masz coś z portami usb.
Reputacja:
171
ciężko powiedzieć, jedni wolą drudzy nie, ślizg jest zbyt indywidualną kwestią. Logitech zawsze dawał takie dosyć wolne ślizgacze, ale nie wiem jakie są w g pro. Tigery raczej szybsze były zawsze, ale później różne wersje ich powychodziły i już nie sledze tego więcej ;)
Raczej stosuj zasadę, że jak już chcesz wymienić to zaczekaj chociaż z pół roku niech ślizgi się trochę wyrobią, żeby był sens wymiany