Wygląda dość ciekawie! Myślicie, że jeśli Roccat Kone Pure Military mi leżał idealnie (no prawie, nie mogłem wytrzymać z tą prawą wrzynającą się ścianką), to ten DM5 byłby podobny w odczuciach? Zależy mi by góra myszki była podobna do Roccata, szczególnie dość wysoki środek i lewy przycisk, by mi się z palma nie robił palmo-claw. Mionix Castor był w miarę, ale lewy przycisk był niziutko przez co miałem tendencję do wciskania go bardziej jak claw.
Aktualnie używam Asusa Strix Clawa, ale jest strasznie ciężka - nie że by mi się ręka męczyła, wręcz przeciwnie, jest strasznie wygodna, nawet przy mojej małej dłoni, ale przy very low sensie nieraz się zbyt mocno rozpędza przy szybkim i długim machnięciu mychą - ciężko czasem zatrzymać.
Może też trochę podkładka typu QCK mogłaby pomóc, aktualnie mam Roccat Taito XXL tą nową wersję - kontrola i feeling są niezłe, ale może coś jeszcze wolniejszego i ... miększego? Byłoby jakąś zmianą na plus. QCK mnie zawsze odstraszało słabą trwałością.
Tak BTW, to brakuje mi waszych zdjęć z dokładniejszymi wymiarami, tak jak tutaj np.
http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...ix-castor/ :P