Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
a przetestuj razer surround, podobno niektórym pomaga, sęk w tym, że do CS'a za wiele nie wyciśniesz więcej, gra ma kiczowaty silnik dzwiękowy i na dużo nie pozwala. Niemniej karta dźwiękowa by Ci się przydała, pytanie czy chcesz kupić taką do 1000 zł?
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 16
Reputacja:
39
ISK HD9999 pod CS wystarczy. Wręcz rekomendowane są pod tą grę. Ewolucją mogą być ATH MSR7(na audiofanatyku masz recke) albo Soundmagic HD151(swietna scena jak na zamknięte i naprawdę precyzyjne). Z tym że te różnice jak w ogole będą to bardzo skromne. Nie wiem czy nie lepiej zainwestować w jakieś źródło by poprawić klarownosc. Ale tutaj ponownie, różnica odczuwalna bedzie w głośności, natomiast cała reszta kwestia ucha :). Razer Surround może być spoko opcją :). Polecam chociaż sprawdzić, jest za free.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
a jaka zewnetrzną karte dzwiekowa polecacie do cs go i sluchawek isk hd9999
Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
wcześniej spróbuj razer surround lub ściągnij dolby atmos (jest free trial na 30 dni), bo wydaje mi się, że to Ci w zupełności wystarczy jak to ma być głównie do CSa
Reputacja:
0
Ja jednak skladniam sie ku temu by kupic zewn karte dzwiekowa
Jedną już mam na oku konkretnie audiotrak prodigy cube black edition
Reputacja:
39
Na audiofanatyku jest recenzja ISK JD9999 jest też tam akapit z czym Pan Jakub łączył te słuchawki możesz poczytać. Problem jest taki że DAC z wejściem mikrofonowym jest jak na lekarstwo. W 95% DAC są tylko z wejściem sluchawkowym co skłania do kupna majka wolnostojącego co nie jest wcale złym rozwiązaniem, sam takiego używam i jest bardzo dobrze. Komunikacha przez VOIP w grze czy TS albo Discord bez problemu. Sam osobiście do gier używam DragonFly Red. Maly DAC ale cholerne dobry(jakiś czas temu kosztował 800zl) ma świetną separację i szczegółowość. Pytanie jaką różnicę usłyszysz ty?
Reputacja:
0
Mi głównie chodzi o słyszalność kroków pozycjonowanie w cs go muzyki mało słucham , nie spodziewam się cudów jeśli chodzi o dzwięk ale wiem ze bedzie chociaz troche lepiej niz na integrze
Reputacja:
39
No to bedzie lepiej :). Akurat ISK dobrze się skaluja :)
Reputacja:
0
AUDIOQUEST Dragonfly Red 1.0 USB DAC to jest dokładnie ta wersja tak ?
Ja póki co się jeszcze zastanowię poczytam rozne opinie :) .