06-22-2015, 07:57 PM
Wedle wzoru:
[*]jaką obecnie myszkę używasz:A4Tech G10
[*]jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:2000(max dla tej myszy)
[*]czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):wysoka
[*]czułość w Windows: średnia
[*]czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):brak opcji
[*]w co grasz (podaj tytuły gier): LoL, CS GO
[*]jaką masz obecnie podkładkę: plastikowa dołączona do myszki
[*]ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): tak
[*]twój budżet: nie gra roli byle dobrze dobrać ;)
[*]jaki chwyt stosujesz: prawdopodobnie palmgrip choć nie jestem 100% pewny
[*]jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
[*]jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Leworęczny ale gram prawą ręką
[*]jak wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21cm
[*]jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1,8 cm
[*]czy chcesz zmienić swój chwyt?: skoro sam nie jestem pewien czy to palm czy claw to czemu nie ;)
[*]czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
[*]co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: isiada powoli optyka, mysz się czasem "gubi"
[*]czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
[*]uwagi (np. co do wyglądu myszki): przejrzalem pare myszek i moze ktoras z nich nest odpowiednia, prosze w radach je uwzglednic ewentualnie powiedziec czemu nie sa dla mnie odpowiednie. Sa to Razer Mamba i Ouroboros, Roccat Kone XTD oraz Steel Series Sensei Wireless. Jak wida zalezy mi na myszy bezprzewodowej. Znam wady takiego rozwiazania i je akceptuje. Licze na pomyslne doradztwo
[*]jaką obecnie myszkę używasz:A4Tech G10
[*]jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:2000(max dla tej myszy)
[*]czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):wysoka
[*]czułość w Windows: średnia
[*]czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):brak opcji
[*]w co grasz (podaj tytuły gier): LoL, CS GO
[*]jaką masz obecnie podkładkę: plastikowa dołączona do myszki
[*]ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): tak
[*]twój budżet: nie gra roli byle dobrze dobrać ;)
[*]jaki chwyt stosujesz: prawdopodobnie palmgrip choć nie jestem 100% pewny
[*]jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
[*]jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Leworęczny ale gram prawą ręką
[*]jak wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21cm
[*]jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1,8 cm
[*]czy chcesz zmienić swój chwyt?: skoro sam nie jestem pewien czy to palm czy claw to czemu nie ;)
[*]czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
[*]co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: isiada powoli optyka, mysz się czasem "gubi"
[*]czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
[*]uwagi (np. co do wyglądu myszki): przejrzalem pare myszek i moze ktoras z nich nest odpowiednia, prosze w radach je uwzglednic ewentualnie powiedziec czemu nie sa dla mnie odpowiednie. Sa to Razer Mamba i Ouroboros, Roccat Kone XTD oraz Steel Series Sensei Wireless. Jak wida zalezy mi na myszy bezprzewodowej. Znam wady takiego rozwiazania i je akceptuje. Licze na pomyslne doradztwo