09-30-2018, 10:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-30-2018, 10:07 PM przez DanioGaming.)
Witam, na początku powiem, że mam do wybrania więcej niż 2 klawiatury. Już robiłem jeden post o klawiaturach, ale jednak zdecydowałem się na innego typu klawiatury, czyli takie które mają możliwość ustawienia macro pod kilka przycisków po lewej stronie. Moją klawiaturę (A4 Tech Bloody b120) mam już prawie 3 lata, więc szukałem w internecie jakichś dobrych klawiatur i znalazłem 6 klawiatur które mi się podobają, ale nie wiem jaka z nich jest najlepsza ;/ Ich nazwy które wybrałem to:
• Patriot Viper V770
• Sharkoon Skiller Mech SGK2
• Sharkoon Skiller PRO
• Razer Blackwidow X Chroma V2
• SteelSeries Apex M800
• Cm Storm Trigger Z
Najlepiej jakbyście ponumerowali te klawiatury od 1 do 6 i napisali dlaczego akurat ta klawiatura jest na tym miejscu. Możecie wypisywać swoje propozycje i polecić mi jakieś klawiatury które waszym zdaniem są godne zakupu, tylko chciałbym aby kosztowały one do 600 zł :P Pozdrawiam i liczę na jak najwięcej odpowiedzi! :)
• Patriot Viper V770
• Sharkoon Skiller Mech SGK2
• Sharkoon Skiller PRO
• Razer Blackwidow X Chroma V2
• SteelSeries Apex M800
• Cm Storm Trigger Z
Najlepiej jakbyście ponumerowali te klawiatury od 1 do 6 i napisali dlaczego akurat ta klawiatura jest na tym miejscu. Możecie wypisywać swoje propozycje i polecić mi jakieś klawiatury które waszym zdaniem są godne zakupu, tylko chciałbym aby kosztowały one do 600 zł :P Pozdrawiam i liczę na jak najwięcej odpowiedzi! :)