06-10-2015, 12:41 PM
- jaką obecnie myszkę używasz: Mysz Tracer Transformer TRM-504
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): nie wiem, pewnie nie posiada
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): Staram się, aby od środka podkładki do brzegu wykonać około 210 stopni. Podkładka ma 32 cm szerokości, więc po obliczeniach obrót 360 stopni to jakieś 27 cm.
- w co grasz (podaj tytuły gier): Counter Strike Global Offensive
- jaką masz obecnie podkładkę: Jakaś podróba Razera zamówiona z chin za kilka dolarów. Wcześniej grałem bez podkładki. Moim zdaniem nie jest zła, ale nie mam porównania.
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): W grach nie używam bocznych, ale poza czasami mi się zdarza.
- twój budżet: 250 zł
- jaki chwyt stosujesz: Fingertip grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1 + 2 + 2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Praworęczny
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 17 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1.5 cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie bardzo
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak, planuję spróbować grać na 400 dpi
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: myszkę xD Szukam czegoś bardziej profesjonalnego
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Najlepiej symetryczna
Ze swojej strony powiem, że z początku myślałem nad Kinzu V3, potem zacząłem rozważać Zowie fk1.
Wielkie dzięki za wszelką pomoc.