Witam :D
jakie obecnie używasz?
Audio-Technica M30x
czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ?
Mam jedynie integre ALC662, gpu blokuje mi slot na inne karty rozszerzeń, także nie moge kupić karty dźwiękowej.
słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję)
Bardziej do muzyki, w gry to tak rekreacyjne gram
jakiej muzyki głównie słuchasz?
Rock, dubstep, electro
w jakie gry grasz (która jest priorytetem)?
No teraz w sumie w fortnite, ale w tej grze to każde słuchawki podołają chyba. Wszystko głośne jak cholera.
twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet?
300zł
stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort?
Dźwięk, aczkolwiek siedzę w słuchawkach po ponad 4h dziennie i wolałbym, żeby jednak nie było tragicznie :x
jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)?
Całkowicie mi to obojętne. No w zwykłym pokoju, nie ma za dużo hałasu z zewnątrz jeśli o to chodzi.
wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ?
Kuurde, miałem takstary kiedyś takie z epicką sceną, kochałem je, ale wtedy bardziej grałem, niż słuchałem muzyki, aczkolwiek w niektórych kawałkach ta scena dawała super efekt :D Ale przy moim obecnym guście to chyba lepiej jednak jak scena nie jest za duża, prawda?
czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)?
Będę nerdził 100% w domu
co w obecnych słuchawkach Ci przeszkadza? Co chciałbyś zmienić?
Po prostu trochę już je mam i chciałbym doznać jakichś nowych doznań usznych :D
dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów):
Mniejszych muszli od tych co są w M30X nie przyjmuję. Takstary ts 671 za bardzo mnie przyzwyczaiły do.. większych rozmiarów. Materiał padów wolałbym te co były w takstarach, niż w m30x, o wiele bardziej mięciutkie, a nie sztuczne :d
Kabel najlepiej jakby nie był krótszy, niż 1,5-2m, ale mogę przeboleć tą kwestię.
Myślicie, że ISK HD9999 wpasują się do moich wymagań?
Pozdrawiam
jakie obecnie używasz?
Audio-Technica M30x
czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ?
Mam jedynie integre ALC662, gpu blokuje mi slot na inne karty rozszerzeń, także nie moge kupić karty dźwiękowej.
słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję)
Bardziej do muzyki, w gry to tak rekreacyjne gram
jakiej muzyki głównie słuchasz?
Rock, dubstep, electro
w jakie gry grasz (która jest priorytetem)?
No teraz w sumie w fortnite, ale w tej grze to każde słuchawki podołają chyba. Wszystko głośne jak cholera.
twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet?
300zł
stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort?
Dźwięk, aczkolwiek siedzę w słuchawkach po ponad 4h dziennie i wolałbym, żeby jednak nie było tragicznie :x
jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)?
Całkowicie mi to obojętne. No w zwykłym pokoju, nie ma za dużo hałasu z zewnątrz jeśli o to chodzi.
wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ?
Kuurde, miałem takstary kiedyś takie z epicką sceną, kochałem je, ale wtedy bardziej grałem, niż słuchałem muzyki, aczkolwiek w niektórych kawałkach ta scena dawała super efekt :D Ale przy moim obecnym guście to chyba lepiej jednak jak scena nie jest za duża, prawda?
czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)?
Będę nerdził 100% w domu
co w obecnych słuchawkach Ci przeszkadza? Co chciałbyś zmienić?
Po prostu trochę już je mam i chciałbym doznać jakichś nowych doznań usznych :D
dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów):
Mniejszych muszli od tych co są w M30X nie przyjmuję. Takstary ts 671 za bardzo mnie przyzwyczaiły do.. większych rozmiarów. Materiał padów wolałbym te co były w takstarach, niż w m30x, o wiele bardziej mięciutkie, a nie sztuczne :d
Kabel najlepiej jakby nie był krótszy, niż 1,5-2m, ale mogę przeboleć tą kwestię.
Myślicie, że ISK HD9999 wpasują się do moich wymagań?
Pozdrawiam