02-24-2018, 11:11 PM
Cześć! Moja mysz zmarła śmiercią z powodu błędu lekarza (4 raz naprawiłem w ciągu jej życia double click, lecz tym razem pewna cześć się połamała i jest nie do odratowania. Wiec szukam nowej, lepszej, do ok, 500zl.
Moje wymagania + odpowiedzi na pytania:
- mysz, która zmarła to logitech g300s,
- 1050 dpi - dpi które używam na codzień
- czułość w grach - niska
- w Windows, to 6 poziom.
- jedyne gry w jakie gram z myszka to czasem diablo lub WoW, tak to jedynie programowanie i ogólne uzywanie komputera,
- brak podkładki
- rzadko używam bocznych przycisków
- 500zl max
- palm grip
- 1+2+2
- myszki używam lewa ręką.
- historia myszy powyżej
- chciałbym aby ta mysz (nie musi, ale bardzo dobrze by było gdyby miała taka opcje) była bezprzewodowa oraz chciałbym by wytrzymywała dużą liczbę kliknięć.
- moim głównym pomysłem jest logitech g900, gdzie to wszystko ma, lecz chciałbym poznać wasza opinie, ponieważ boje się ze ta mysz będzie narażona wlasnie też na double click, a wielkością to wlasnie g900 jest idealna dla mnie.
Moje wymagania + odpowiedzi na pytania:
- mysz, która zmarła to logitech g300s,
- 1050 dpi - dpi które używam na codzień
- czułość w grach - niska
- w Windows, to 6 poziom.
- jedyne gry w jakie gram z myszka to czasem diablo lub WoW, tak to jedynie programowanie i ogólne uzywanie komputera,
- brak podkładki
- rzadko używam bocznych przycisków
- 500zl max
- palm grip
- 1+2+2
- myszki używam lewa ręką.
- historia myszy powyżej
- chciałbym aby ta mysz (nie musi, ale bardzo dobrze by było gdyby miała taka opcje) była bezprzewodowa oraz chciałbym by wytrzymywała dużą liczbę kliknięć.
- moim głównym pomysłem jest logitech g900, gdzie to wszystko ma, lecz chciałbym poznać wasza opinie, ponieważ boje się ze ta mysz będzie narażona wlasnie też na double click, a wielkością to wlasnie g900 jest idealna dla mnie.