Cześć wszystkim! Poszukuję dla siebie nowej klawiatury mechanicznej. Mam nadzieję, że mi pomożecie :D
twój budżet: 300 zł maxx
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?: Mechaniczna
czy masz masywne dłonie?: Nie
czy dużo piszesz?: Tak
czy ma być to klawiatura w 100% do grania?: W większości gram w CS:GO ale też jest okres kiedy dużo programuje. Więc najlepiej żeby klawiatura była uniwersalna.
czy chcesz podświetlenie? Tak
czy chcesz makra? Nie potrzebuję
czy chcesz dodatkowe klawisze? Niekoniecznie
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Tak, ale najlepiej odczepianą
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?: Nie
twoje uwagi (wygląd, firma):
Zastanawiam się między trzema klawiaturami, są to:
- Sharkoon na brown/blue kailh (jedyne co mi przeszkadza w niej to nieodczepiana podpórka)
- Modecom Volcano Gamer
- Delux Game Titan KM02
Nie przeszkadza mi głośność niebieskich switchów, lubię ten klik :D Którą z tych trzech klawiatur byście wybrali na moim miejscu? Proszę o pomoc + oczywiście jestem otwarty na inne propozycje.
twój budżet: 300 zł maxx
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?: Mechaniczna
czy masz masywne dłonie?: Nie
czy dużo piszesz?: Tak
czy ma być to klawiatura w 100% do grania?: W większości gram w CS:GO ale też jest okres kiedy dużo programuje. Więc najlepiej żeby klawiatura była uniwersalna.
czy chcesz podświetlenie? Tak
czy chcesz makra? Nie potrzebuję
czy chcesz dodatkowe klawisze? Niekoniecznie
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Tak, ale najlepiej odczepianą
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?: Nie
twoje uwagi (wygląd, firma):
Zastanawiam się między trzema klawiaturami, są to:
- Sharkoon na brown/blue kailh (jedyne co mi przeszkadza w niej to nieodczepiana podpórka)
- Modecom Volcano Gamer
- Delux Game Titan KM02
Nie przeszkadza mi głośność niebieskich switchów, lubię ten klik :D Którą z tych trzech klawiatur byście wybrali na moim miejscu? Proszę o pomoc + oczywiście jestem otwarty na inne propozycje.