Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
05-13-2015, 10:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-13-2015, 10:35 PM przez ezzio.)
przenośną kartę to kup sobie creative omni surround, przynajmniej coś da w przeciwieństwie do tego czegoś od SS. Słuchawki weź Brainwavz HM5. W CS zasięg dźwięku jest z góry określony, naprawdę muszą to być jakieś nędzne słuchawki żeby nie słyszeć maxa skąd się da. Jedyne co to wrażenie jakie odbierasz jest różne. Jak słuchawki mają dużą scenę to łatwiej da się określić gdzie ten dźwięk dokładnie ma miejsce, ale słyszeć, słyszysz to samo co na każdych przyzwoitych słuchawkach.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Dzięki za info ,A jakie polecasz pchełki ,syva?
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Ja ostatnio zastanawiałem się nad kupnem Roccat Syva, ponieważ są aktualnie w promocji (ok. 90 zł) w jednym sklepie internetowym. Ale że przed kupnem lubię sobie poczytać testy i opinie o danym sprzęcie, to dałem sobie z nimi spokój. Opinie o wygodzie i dźwięku są bardzo podobne do tego co można przeczytać na Test-Gear , niestety jest też dużo opinii negatywnych związanych z szybkim psuciem się tych słuchawek (zwykle od 3 do 6 miesięcy użytkowania).
Reputacja:
0
05-14-2015, 11:01 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-14-2015, 05:50 PM przez AseQ.)
Aha a są jakieś inne cena/jakosc?chodzi mi głównie do cs go
Liczba postów: 4,400
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
pamiętaj, że nawet jak padną to 2 lata masz gwarancji, więc specjalnie nie ma co się przejmować ;) a w CSie dobrze się sprawują
Reputacja:
0
Aha ok :)A co w takich słuchawkach się psuje bo zamierzam je uzywac tylko na lanach
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Samo z siebie raczej nic nie powinno, te nasze syvy już z rok mają i nic im nie jest, a wiem, że kolega używa ich dosyć często, tak po prostu do słuchania w autobusie.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Z tego co czytałem, to po prostu przestaje grać któraś ze słuchawek. Jak chcesz kupić to teraz jest promocja w jednym ze sklepów (nie wiem czy można podawać linki do sklepów) powiązanym z twórcami Wiedźmina ;)