06-29-2017, 02:15 PM
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)
Optyk S3988, teflonowe ślizgacze. - jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?
Jakiś randomowy trash od loglinka. D: Używałem także a4tech x7, jednak jest dla mnie ona zbyt mała. - chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):
Obojętnie dopóki spełnia resztę wymagań. Nigdy wcześniej nie miałem doświadczenia z innymi rodzajami niż materiałowymi. - jaki rozmiar by Cię interesował:
30cm+ szerokości. - czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:
Absolutnie nie. - wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:
Gram dużo w MOBA/RTSy, więc jeśli dobrze rozumiem to coś z wolniejszych. - czy podkładka musi być kupiona w Polsce?
Niekoniecznie, jednak preferowalnie tak. - maksymalna cena za podkładkę?
~100zł, ale to nic absolutnego, bardziej zależy mi na jakości. - uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
Potrzebuję podkładki, która będzie w stanie przeboleć moje problemy z potliwością, naskórkiem i kurzem, czyli takiej, która zda egzamin w ekstremalnych warunkach. :D
Mile widziane: dobra przyczepność do podłoża, obszycie albo chociaż krańce niedrażniące przedramienia.