Liczba postów: 605
Liczba wątków: 77
Reputacja:
5
Witam. Czy posiada ktoś bungee od Razera? Mam zamiar kupić, lecz nie wiem, czy nie będzie się przewracało przy gwałtownych, długich ruchach (po całej podkładce Taito 2017 king size). Ewentualnie, jakie inne bungee polecicie? Chciałbym w miarę małe, bo mam tylko ~11 cm dostępne za podkładką ;x
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
nie warto ;)
ja już to spróbuj coś typu Cougar Bunker
Reputacja:
5
Powiem inaczej, generalnie pytanie jest takie, czy spełnia swoją rolę i się nie przewraca? Bo wiem, że raczej się nie opłaca, ale mogę mieć je za darmo :D
Reputacja:
80
tego Ci nie powiem w 100%, bo nie miałem, ale dzięki internetowi - jakościowo jest średnia z zewnątrz, przyczepność bdb, grube kable to problem - tylko średnie i chude wejdą
generalnie wszystkie mouse bungee są podobne, funkcję mają prostą
jak za free to bierz, jedyny plus to lans :D
Reputacja:
5
Z tego co wiem, Zowie mają taką samą grubość kabla jak Razerki, czyli powinno u mnie siadać, bo bungee jest pod myszki rejzera podobno :D
Reputacja:
5
Okazało się, że mogę w sumie wziąć za friko dowolne bungee z morele. Myślałem nad Zowie Camade, co o tym myślicie?
Reputacja:
80
Zowie to takie podstawowe mb, w sumie to bardzo podobne do tych co oferują na aliexpress ;D
Jak dają to bierz, tylko uważaj żeby Cię nie poszczuli sądem o przywłaszczenie hehe
Liczba postów: 4,406
Liczba wątków: 167
Reputacja:
171
no to jak możesz brać dowolne to weź może Easars HELLBENTER bo ma fajny wiatraczek ;D może je kiedyś spróbujemy na testy załatwić bo dobry bajer na upały ^^
to zowie to nie jest rewelacyjne, imo to brałby inne MB
Liczba postów: 4,406
Liczba wątków: 167
Reputacja:
171
04-22-2017, 11:17 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-22-2017, 11:19 AM przez Hya.)
pewnie tego hellbentera bo na promocji widziałem ;p dla tego wiatraczka :D
albo cougar bunker bo dobre opinie zbiera
chyba, że chcesz z HUBami USB (a nawet slot na karty microSD) to Genesis Vanad 750, jeżeli Ci kolorystyka odpowiada