01-13-2017, 07:47 PM
Witam,
po raz kolejny proszę o pomoc, ostatnio, gdy szukałem podobnej myszki to zdecydowałem się na steelseries rival 300.
Myszka służy mi do dzisiaj, ale po ponad roku używania stwierdzam, że profilowana myszka to nie dla mnie (jeśli jest ktoś zainteresowany to chętnie sprzedam :)), preferuję jednak myszkę symetryczną.
Proszę o poradę przy doborze myszki, zwróćcie proszę uwagę na ostatni podpunkt, z góry dziękuję wszystkim za pomoc. :)
po raz kolejny proszę o pomoc, ostatnio, gdy szukałem podobnej myszki to zdecydowałem się na steelseries rival 300.
Myszka służy mi do dzisiaj, ale po ponad roku używania stwierdzam, że profilowana myszka to nie dla mnie (jeśli jest ktoś zainteresowany to chętnie sprzedam :)), preferuję jednak myszkę symetryczną.
Proszę o poradę przy doborze myszki, zwróćcie proszę uwagę na ostatni podpunkt, z góry dziękuję wszystkim za pomoc. :)
- jaką obecnie myszkę używasz: steelseries rival 300
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: nie orientuje się
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia
- czułość w Windows: niska/średnia
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
- w co grasz (podaj tytuły gier): głównie LoL, ale chcę wystartować z CS:GO, dlatego chciałbym coś dobrać głównie pod te 2 tytuły
- jaką masz obecnie podkładkę: Tesoro
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 4 i chciałbym, aby na pewno były 2 boczne jak dotychczas w rivalu
- twój budżet: 150 zł
- jaki chwyt stosujesz: używam coś między claw grip a finger; rival (ze względu na swoją wielkość) był bardziej pod palma, ale jakoś nie mogłem się przyzwyczaić do zmiany chwytu
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 19-20 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?: 2 cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: póki co była niezawodna, po prostu potrzebuję myszki symetrycznej
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? najlepiej, żeby tak było
- uwagi (np. co do wyglądu myszki):
Co do wyglądu nie mam uwag. Natomiast mam 2 myszy na oku- ss rival 100 i DM1 PRO.
Dużo prośba, jeśli macie porównanie tych myszek to opiszcie proszę, która lepiej wg Was się sprawuje? Oczywiście jeśli macie inne propozycje, to chętnie wysłucham.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam