10-16-2016, 03:10 PM
Witam,
[*]jaką obecnie myszkę używasz: Razer Naga Epic
[*]jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 2500 DPI
[*]czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia-wysoka
[*]czułość w Windows: 6/11
[*]czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
[*]ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):
[*]w co grasz (podaj tytuły gier): wszystko po trochu (ARK, Wiedźmin, Guild Wars 2, Total War, planuje też BF1 i Titanfalla)
[*]jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Taito (w razie potrzeby mogę zmienić, ale będzie to wliczone w budżet)
[*]ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): potrzebuje 10-11 przycisków, w tym najlepiej 4-5 bocznych
[*]twój budżet: 450 zł
[*]jaki chwyt stosujesz: claw grip
[*]jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
[*]jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: praworęczna
[*]jaka jest wielkość Twojej dłoni?: 18 cm
[*]jaka jest szerokość twojego palca wskazującego?: 1,5 cm
[*]czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
[*]czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: wolałabym zostać przy obecnych wartościach
[*]co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: przy dłuższych sesjach myszka powoduje u mnie odciski, zapewnie przez niedopasowane wymienne panele boczne, ogólnie stała się jakoś niewygodna i trochę już na niej pracuje
[*]czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?: tak
[*]uwagi (np. co do wyglądu myszki): sprawą pierwszorzędna jest dla mnie ergonomia i wygoda użytkowania, podświetlenie mile widziane
[*]jaką obecnie myszkę używasz: Razer Naga Epic
[*]jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 2500 DPI
[*]czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia-wysoka
[*]czułość w Windows: 6/11
[*]czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
[*]ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):
[*]w co grasz (podaj tytuły gier): wszystko po trochu (ARK, Wiedźmin, Guild Wars 2, Total War, planuje też BF1 i Titanfalla)
[*]jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Taito (w razie potrzeby mogę zmienić, ale będzie to wliczone w budżet)
[*]ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): potrzebuje 10-11 przycisków, w tym najlepiej 4-5 bocznych
[*]twój budżet: 450 zł
[*]jaki chwyt stosujesz: claw grip
[*]jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
[*]jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: praworęczna
[*]jaka jest wielkość Twojej dłoni?: 18 cm
[*]jaka jest szerokość twojego palca wskazującego?: 1,5 cm
[*]czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
[*]czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: wolałabym zostać przy obecnych wartościach
[*]co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: przy dłuższych sesjach myszka powoduje u mnie odciski, zapewnie przez niedopasowane wymienne panele boczne, ogólnie stała się jakoś niewygodna i trochę już na niej pracuje
[*]czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?: tak
[*]uwagi (np. co do wyglądu myszki): sprawą pierwszorzędna jest dla mnie ergonomia i wygoda użytkowania, podświetlenie mile widziane