06-09-2016, 11:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2016, 11:29 AM przez nivellen11.)
Cześć wszystkim,
Poszukuje słuchawek z mikrofonem które będą działały przestrzennie 5.1 lub 7.1 zarówno na PC jak i na PS4.
Najlepiej bezprzewodowe ale jeśli w tej cenie nic nie bedzie to mogą być też kablowe.
Z dużymi przetwornikami.
Zależy mi na wygodzie wiec dobrze aby nie przyciskały ucha tylko opierały się na głowie.
Cena najlepiej w granicach 400-600zł.
Najważniejsze aby działały na PC i PS4 w 5.1 lub 7.1
Z góry dzięki za pomoc.
Poszukuje słuchawek z mikrofonem które będą działały przestrzennie 5.1 lub 7.1 zarówno na PC jak i na PS4.
Najlepiej bezprzewodowe ale jeśli w tej cenie nic nie bedzie to mogą być też kablowe.
Z dużymi przetwornikami.
Zależy mi na wygodzie wiec dobrze aby nie przyciskały ucha tylko opierały się na głowie.
Cena najlepiej w granicach 400-600zł.
- jakie obecnie używasz? nie mam zadnych do gier
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ? NIE
- jeśli tak – to jakiej?
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? tak planuje ale tylko do głośników. HDA-51R
--- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej - słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) Tylko go gier. Do muzy mam osobne.
- jakiej muzyki głównie słuchasz?
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 600zl
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? komfort
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? zamknięte
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? większa scena
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? NIE.
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): wokół uszne, pady matowe/welur, z wyglądu jak najprostrze bez tandetnego wzornictwa.
Najważniejsze aby działały na PC i PS4 w 5.1 lub 7.1
Z góry dzięki za pomoc.