06-08-2016, 05:14 PM
- jakie obecnie używasz? Creative hs-390
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ? Nie mam pojęcia, raczej nie, bo komp stary (ok 8 lat).
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? nie
--- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej 775XFire-RAID (CPUSocket) - słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) 100% do gier
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 150zł
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? ważne, żeby chociaż przez kilka godzin kiedy są założone nie bolały uszy, a przynajmniej niezbyt uciążliwie
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? gram w otwartych, więc raczej takie, ew. półotwarte
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? nie mam pojęcia :P ale chciałabym, żeby słuchawki były podobne dźwiękowo do tych, które teraz mam. Podaję link do informacji o tych obecnych - http://www.ceneo.pl/11379876#tab=spec )
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Nie
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): Gram w okularach, dlatego zamknięte słuchawki chyba odpadają. Zależy mi też na w miarę dobrym mikrofonie, choć podobno lepiej kupić mikrofon osobno, więc na takowy mogę wyłożyć ok. 50zł (chyba, że nie będzie konieczności osobnego zakupu, bo w słuchawkach będzie jakościowo ok).