• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura do 400 zl
  • twój budżet: 400 zl
  • jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? preferowałbym mechaniczną
    • jeżeli mechaniczna: jaki chcesz  rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam:
    1. czy masz masywne dłonie czy nie? nie
    2. czy dużo piszesz na klawiaturze? nie koniecznie
    3. czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? 80% gry, 20% pisanie
  • czy chcesz podświetlenie? tak, najbardziej mi na nim zależy
  • czy chcesz makra? nie widze potrzeby, ale moga byc
  • czy chcesz dodatkowe klawisze? Tak - klawisze multimedialne (nastepny utwor, wlacz/wylacz itd)
  • czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? Tak
  • czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? nie uzywam numpada, wiec raczej tak
  • twoje uwagi (wygląd, firma): brak, byle by dlugo wytrzymala
Odpowiedz
A w jakie gry grasz?
SS Rival + Roccat Taito Control + CMStorm Quickfire TK + HyperX Cloud
Odpowiedz
http://www.morele.net/klawiatura-cmstorm...r1-555016/
Odpowiedz
Glownie csgo, rzadzko inne
Odpowiedz
To ta, którą Ci podałem powinna być najlepsze jeśli nie tak dużo piszesz, ewentualnie jeśli ta podpórka taka pilna jest to możesz tą sprawdzić
http://www.morele.net/klawiatura-ozone-s...us-626582/
Odpowiedz
Dzieki wielkie, ale mam pytanie
Czy roznica miedzy ozonem, a cm stormem jest bardzo duza? Strike pro zrobil na mnie wielkie wrazenie pod wzgledem wygladu :D
Ale jesli storm ma duza przewage nad nim to jednak zrezygnuje
Odpowiedz
Hmm w sumie to nie powinno być dużej róznicy, bo przelaczniki te same są, chociaz firma Ozone ma na pewno mniejsza renome niz CM storm, ale jak mialbym byc szczerzy to jesli zuywalbym innych przełącznikow to wybrałbym tego ozona chyba :P Do tego Ozone to jest pełna klawiatura, a ja wolalem werssje tk, bo nie mam az tak duzo miejsca na biurku :P
Odpowiedz
Ja bym się jeszcze zastanowił nad QPAD MK-70.
Odpowiedz
Co do Ozone to czytałem że jeżeli chodzi o jakość wykonania to jest nie najlepiej, np. farba jest nałożona nierównomiernie przez co podświetlenie jest niejednolite.
Odpowiedz
No z tym ozonem to może być nawet prawdopobne, ja tam za dużo w sumie nie wiem o tej klawiaturze i jej jakosci wykonania, bo nie jest to raczej zbyt popularna marka :P
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.