• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do ~200zł
Poszukuję dobrej myszy - głównie do CS:GO.
  • jaką obecnie myszkę używasz: Steelseries Rival
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 700 oraz 500
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia
  • czułość w Windows: 6
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): -
  • w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO, Hearthstone, (rzadko) LoL
  • jaką masz obecnie podkładkę: Steelseries Qck+
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): korzystam z bocznych, czasami się przydają
  • twój budżet: 200-240zl
  • jaki chwyt stosujesz: 'fingertip'
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1-2-2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni : 7,5
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego 13mm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: może być więcej, ale najlepiej jakby było to konfigurowalne
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: starły się boczne gumki (standardowa wada Rival)
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?: tak
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki): najlepiej jakby by
Odpowiedz
Rival nie był zbyt fingertipowy. Pierwsza sprawa, jak nie ma dwóch lat to na gwarancji wymienią na nową. 7.5 cm to rozumiem, że chyba wielkość palca, albo tam czego innego - nie wnikam :P, ale na pewno nie dłoni...

Bardziej fingertipowe (jak nie potrzebujesz sterowników) to masz Zowie ZA12 lub EC2-a. Ze sterownikami przymierz G303 w sklepie (w ciemno nie kupuj). Ewentualnei Mionix Avior 7000.
Odpowiedz
7,5 cm tak jak we wzorze od zgięcia dłoni do czubka środkowego palca.

Co do Mionix Avior 7000 to również tę mysz polecił mi brat, ale mam pytanie czy Avior 7k różni się czymś od Avior SK?

Co do Rival to nie mam do niej gwarancji, ale mimo to na support do nich napisałem, co mógłbym z tym zrobić. Zobaczymy co odpiszą.
Odpowiedz
Różni sie jedynie malowaniem i cena :D

Rivale z wada wymieniają na te bez wady ale musiałbyś mieć dowód zakupu chyba ze napisz do steelseries i powiedz co jest grane :D
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
Już pisałem.

A szczerze porównywując FK1 do Mionix Avior 7k co jest lepsze, nie zważając na cenę?
(a roznica ceny avior 7k a avior sk to 10zł :P)
Odpowiedz
Miałem rival ,Fk1 tez a chciałem aviora. Potrzebujesz podświetlenie i sterowniki, makra?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
Podświetlenie niekoniecznie. Makra też nie, w Rival nie korzystałem z tego ani razu. Sterowniki - dobrze by było :)
Odpowiedz
FK1 nie trzyma się zbyt dobrze fingerem.
Odpowiedz
Więc Mionix Avior 7K lub SK będzie dobrym wyborem? :)
Odpowiedz
ps. jak możesz mieć 7.5 cm dłoń? - dłoń niemowlaka ma tyle... coś źle mierzysz. Czy Avior lepszy zależy od tego jak dużą faktycznie masz dłoń.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.