Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
Wybierz w takim razie CM Storm QuickFire Ultimate na MX Brown i dokup do niego o-ringi z ebaya (zawsze to troszkę ciszej będzie ;P). Podpórkę pod nadgarstki też dokup osobno na ebayu, ale połóż sobie z 2 podkładki pod myszkę przed nią i będzie nawet wygodniej ;)
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
01-24-2016, 01:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-24-2016, 07:21 PM przez furry.)
Średnio podoba mi się jej czerwone podświetlenie. Pojawia się pytanie. Czy CMStorm QuickFire XT będzie dobrym odpowiednikiem zaproponowanej klawiaturki? Jest również na MX Brown.
A i tak btw poszperałem na ebayu za o-ringami o których wspominałeś i ciekawy jestem czy poszczególne się od siebie jakoś znacznie różnią? Jaka ich grubość jest odpowiednia? Czy kolory (tak jak w przypadku przełączników) mają jakiekolwiek znacznie?
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
mamy u nas z trzy rodzaje (białe i 2x czarne) grubość chyba ta sama, ale miały być jedne miększe, drugie twardsze i powiem Ci, że nie da się zauważyć różnicy w kliku i głośności, być może gdzieś tam są o-ringu które zauważalnie się różnią od pozostałych. bez oringów jest odrobinę głośniej bo keypacs uderza o obudowę przełącznika co generuje dodatkowy dźwięk.
XT też może być, skoro nie potrzebujesz podświetlenia.