- jaką obecnie myszkę używasz: Hama uRage
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: używam 800 lecz mniejsze też akceptuję
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska lecz też zależna (czasem nieco więcej a czasem nieco mniej) W CSGO: ustawione na : 1.3
- czułość w Windows: 7/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): BRAK
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): jakieś 35 cm
- w co grasz (podaj tytuły gier): CSGO
- jaką masz obecnie podkładkę: podkładka uRage taka jak na tym zdjęciu : https://www.google.pl/search?q=urage&biw...eMOVmKM%3A
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): używam boczne klawisze sporadycznie
- twój budżet: 300 zł myszka wraz z podkładką lecz jeżeli było by coś drożej też nie widzę przeszkód
- jaki chwyt stosujesz: CLAW GRIP
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? : praworęczny
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 19,5 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? około 2- 2,5cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: możliwe
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: aktualnie modernizuje sprzęt a aktualna myszka często ma lekkie ścinki i klawisz lewy czasem nie chce zaskoczyć
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? najlepiej tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): brak
Ostatnio zastanawiałem się nad myszką Steelseries Rival 300 lecz nie jestem przekonany
a chcę tą zmienić na już bardziej lepszą i wydajną myszkę bo zostało mi tylko aktualnie do zmiany myszka i podkładka (zastanawiałem się nad stelseries qck ) a obecna jest aktualnie do niczego , choć fajnie się na niej grało ;)
Proszę też o podawanie jaka byłaby najlepsza podkładka do owej myszy którą proponujecie gdyż chcę ją zmienić tak samo jak i myszkę