Liczba postów: 35
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
04-20-2016, 09:50 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-20-2016, 09:52 AM przez ruskitoster.)
Na pewno są źle naklejone, tak bym zrobił ale nie ruszałem nic bo myślę ze ja oddam.
I właśnie nie wiem bo możliwe ze w każdej to jest i ja mam problem, nie czuje nawet nieraz ze mam kliknięty lpm.
Kształt jest super i ogólnie ta myszka no ale ten klik... no kurcze normalnie trzymam dłoń na myszce i przycisk wpada, muszę trzymać palca w górze i uważać żeby nie kliknąć lpm co jest strasznie nie komfortowe.
No i te przyciski w ogóle raz zadziałają a raz nie :D nieraz muszę klikać po 2-3 razy żeby zadziałały (na pulpicie, internet, office a w cs go wydaje się ze chodzą poprawnie).
Myszkę odeśle ale wymienić na tą samą czy porostu oddać?hmm
Myślę że będę wolał pieniądze z powrotem i kupie coś innego.
Niestety moim zdaniem jakość wykonania nie jest adekwatna do ceny tej myszki.
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
04-20-2016, 10:55 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-20-2016, 10:55 AM przez t4co.)
Wg mnie warto wymienić, bo wygląda, że dostałeś jakiś wyjątkowo trefny egzemplarz. To co opisałeś przypomina nam to samo co w naszym egzemplarzu Razer Abyssusa jest - tam ledwo czuć, że się klika i to nie jest normalne.
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Odesłałem myszke. Ja zawsze mam takie szczeście :D
kształt jak mówiłem spoko ale rival 100 ja miażdży jakością wykonania, przyciskami też no ale chyba nie mam jak oceniać klików bo wygląda na to że były niesprawne.
Reputacja:
75
04-20-2016, 01:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-20-2016, 01:48 PM przez t4co.)
Wygląda na to, że ewidentnie były niesprawne. Zawsze jest ten ktoś, kto musi dostać taki egzemplarz :]
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Siemka. W piątek dostałem myszkę i mam z nią problem. Wcześniej miałem DA 2013 , ale pojawił się dwuklik więc odsyłam na gwarancje, a w miedzy czasie będę korzystał z nowej. Mam też klawiaturę CM TK red.
Odinstalowałem synapse podłączyłem DM1 pro i zonk. Jak gram w bf4 to co kilka minut broń sama strzela taki pojedyńczy strzał, albo mi powieksza. Wygląda, że oba przyciski główne żyją swoim życiem. Ściągnąłem grę od nowa to samo. nie zauważyłem w innej grze takiej reakcji ani w przeglądarce. Raz chyba coś mi kliknęło w przeglądarce, ale nie jestem pewien. Zostawiam na godzinę i patrze co się dzieje. No i nic -_- . W piątek będę reinstalował system. Czy jakiś syf został po synapse czy to przez samą grę, czy przez myszkę czy przez konflikt z klawiaturą... o Boże nie mam pojęcia:C
Macie doświadczenie z mychami więc może coś poradzicie. Wirusów raczej nie mam bo regularnie skanuje paroma dobrymi i nic nie wykrywa.
Co ciekawe wydaje mi się, że to się dzieje zwłaszcza gdy jestem w akcji na serwie i korzystam z klawiatury, bo jak zostawiam i nie korzystam na pustym serwie to to raczej się nie dzieje -_-'. Odinstalowałem stery klawy i mychy i to samo.
Kształt samej myszki całkiem niezły i fraguje się przyjemnie a tu takie coś -_-'. Boczne działają normalnie.
Reputacja:
75
07-05-2016, 10:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2016, 10:17 AM przez t4co.)
Podepnij klawiaturę i myszkę pod inny komputer to będziesz wiedział. Jeżeli robi się to samo, to odpinasz klawiaturę i patrzysz czy dalej tak jest z samą myszką. Samo klikające się przyciski to raczej rzadkość i często problem może leżeć gdzieś indziej.
Jeżeli to wina myszki to miałeś strasznego pecha, bo jak mówię coś takiego raczej się nie zdarza zbyt często, ale wymienią na gwarancji.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam, dosłownie przed chwilą przyszła do mnie mysz DM1 PRO, lecz sensor nie działa prawidłowo na podkładce QPAD MEDIUM CT. Mysz się zacina, zawiesza, a kursor wariuje. Jest to spowodowane tym, że powierzchnia nie jest gładka i dlatego tak się dzieje, czy poprostu dostałem wadliwy egzemplarz?
Reputacja:
75
07-05-2016, 01:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2016, 01:11 PM przez t4co.)
Niestety może to być wina podkładki, gdyż sensor 3310 (w DM ma niski LOD) nie działa prawidłowo na hybrydowych (CT jest hybrydowa) i plastikowych. Zobacz na jakiejś zwykłej podkładce jak działa.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Na podkładce Steelseries QCK mysz działa prawidłowo, jednakże czasami gdy oderwę mysz od podkładki, a następnie znów ją na niej położę, to mysz nie reaguje i muszę jeszcze raz oderwać rękę i mysz zaczyna prawidłowo reagować, wiecie może czym jest to spowodowane?