Liczba postów: 4,403
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
Z podkładką pod nadgarstek to nie problem, robisz ją albo z kilku podkładek od myszki albo kup dedykowaną podkładkę do klawki na ebayu, massdropie lub w jakiś zagranicznych sklepach ;)
imo to z tenkeylessów weź QuickFire TK a z całej QF Ultimate.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
Już prawie się zdecydowałem na QuickFire TK na Brownach, ale przeczytałem że do gier MOBA i RTS'ów lepsze są Blacki niż Browny. I tutaj pojawia się moje pytanie: klawiaturę z którymi przełącznikami powinienem kupić? Jak już pisałem w prośbie o dobór myszki gram głównie w LoLa. Przede wszystkim nie mogę przez przypadek wcisnąć jakiegoś przycisku, zależy mi na jak najbliższym feedbacku. Jeżeli chodzi o klawiatury na Blackach to znalazłem Tesoro Durandal G1 na Blackach. Co o tym sądzicie?
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Do RTS'ów Black jak najbardziej, jednak do MOBA browny równie dobrze się nadają. Jeżeli nie jesteś masywnej postury to nawet lepsze będą browny.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
Wybaczcie że dalej was męczę, ale mam jeszcze jedno pytanie: W przeciągu ostatnich 2 tygodni cena większości klawiatur mechanicznych podskoczyła o 20zł, czy to się jakoś zmieni? Jak tak, to na lepsze czy gorsze?
Reputacja:
75
03-07-2016, 09:11 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2016, 09:13 AM przez t4co.)
Jakbyśmy to wiedzieli to byśmy grali na forexie :) wszystko zależy od kursu dolara. Jak wzrasta to i ceny idą w górę. Wydaje mi się, że nie ma co liczyć na jakieś konkretne obniżki w najbliższym czasie.
Reputacja:
75
Myślę, że warto, postaramy się ściągnąć nawet na testy tą klawiaturę, bo wygląda ciekawie.