• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka pod claw/finger
A ty esport saphira sie nie nada? :v
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
Saphira ma zbyt wadliwy scroll. Praktycznie każdy prędzej czy później będzie miał z nim problem.
Odpowiedz
Myślę że po mojej przygodzie z xornetem w grę wchodzi tylko myszka symetryczna.
Odpowiedz
To sprawdź genius M6-600, zbiera dobre opinie, myślę, że można zaryzykować.
Odpowiedz
(02-22-2016, 09:45 AM)t4co napisał(a): To sprawdź genius M6-600, zbiera dobre opinie, myślę, że można zaryzykować.

A macie tego geniusa w testach?

Szkoda jednak że A4tech nie projektuje żadnych nowych myszek z tymi nowymi sensorami
Odpowiedz
Wiesz nie ma zbyt dużo opcji w takiej cenie, dlatego rzeczywiście ten genius co t4co podaje wydaje się ok. Właśnie nie mamy tego geniusa, ale czasem można przecież coś zaryzykować : D
Odpowiedz
(02-22-2016, 08:56 PM)Hya napisał(a): Wiesz nie ma zbyt dużo opcji w takiej cenie, dlatego rzeczywiście ten genius co t4co podaje wydaje się ok. Właśnie nie mamy tego geniusa, ale czasem można przecież coś zaryzykować : D

Raczej nie ryzykuje dużo, bo jak mi myszka nie przypasi to mogę zawsze oddać.

Ale z takim Januszowaniem to się nie identyfikuje.
Odpowiedz
Wiesz, do 150 zł to zawsze polecamy Alcora w sumie bez względu na kształt bo jest sprawdzony i całkiem łatwo się do niego przyzwyczaić. Sensor może nie tak dobry jak 3310, ale w tej cenie i tak kładzie większość konkurencji ;) Czasem sklepy robią tak, że ściągają np. 3 modele dla Ciebie i możesz sobie wybrać który Ci najlepiej leży, zapytaj np. w proline (tu ktoś pisał, że tak wybierał tam).
Odpowiedz
W komputroniku jest taka opcja ;d
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
(02-22-2016, 10:43 PM)Amok napisał(a): W komputroniku jest taka opcja ;d

Narazie więc na mojej liście są

Genius M6-600
Natex GX 75

Biedny sensor w rivalu 100 mnie nie przekonuje, gdyby to chociaż był a9800 albo a3090.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.