Info o mojej obecnej myszce:
Jest to jakaś tania myszka z supermarketu, Esperanza model EM102K, 1000DPI
Czułość w CS:GO to 3.6, nie wiem czy jest to wysoka czy niska, ale raczej taka średnia
Czułość w windowsie: nie wiem co i jak
Gram głównie w: CS:GO, czasem w LOL'a
Mam podkładkę: A4TECH X7-200MP
Przyciski w myszce: w tej mam trzy, wliczając środkowy, ale mogę też używać boczne, bez znaczenia :)
Mój budżet: Do 70 zł, ale możliwie jak najmniej
Ułożenie palców na myszce to 1+2+2
Jestem prawo ręczny
Szerokość palca: 1.7cm, długość od czubka palca do zgięcia nadgarstka to 20cm
Nie chcę zmieniać swojego uchwytu, chyba, że mój jest beznadziejny i nie nadaje się do gier
Inny zakres DPI jest akceptowalny, chciałbym odpowiednie DPI do gry CS:GO pro gamerzy z tego co wiem używają około 500 dpi, myszka nie ma mieć 500, tylko tyle sobie ustawiają, nie wiem jak to jest dokładnie, mogę się mylić
Chciałbym zmienić na lepszą, do grania w CS:GO, gdyż wiem że ta nie jest najlepsza
Może być nie tylko z Polski, obojętnie, byle zgodnie z ceną
Nie mam żadnych uwag.
Jest to jakaś tania myszka z supermarketu, Esperanza model EM102K, 1000DPI
Czułość w CS:GO to 3.6, nie wiem czy jest to wysoka czy niska, ale raczej taka średnia
Czułość w windowsie: nie wiem co i jak
Gram głównie w: CS:GO, czasem w LOL'a
Mam podkładkę: A4TECH X7-200MP
Przyciski w myszce: w tej mam trzy, wliczając środkowy, ale mogę też używać boczne, bez znaczenia :)
Mój budżet: Do 70 zł, ale możliwie jak najmniej
Ułożenie palców na myszce to 1+2+2
Jestem prawo ręczny
Szerokość palca: 1.7cm, długość od czubka palca do zgięcia nadgarstka to 20cm
Nie chcę zmieniać swojego uchwytu, chyba, że mój jest beznadziejny i nie nadaje się do gier
Inny zakres DPI jest akceptowalny, chciałbym odpowiednie DPI do gry CS:GO pro gamerzy z tego co wiem używają około 500 dpi, myszka nie ma mieć 500, tylko tyle sobie ustawiają, nie wiem jak to jest dokładnie, mogę się mylić
Chciałbym zmienić na lepszą, do grania w CS:GO, gdyż wiem że ta nie jest najlepsza
Może być nie tylko z Polski, obojętnie, byle zgodnie z ceną
Nie mam żadnych uwag.