Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A jakiekolwiek OEM-y zblizone do powyzszych? Wiadomo, ze chodzi o szkielety mniejsze...
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Rozumiem, dziękuję za informację. Boję się zamawiać tej wariacji na temat Senseia, może być nieco za szeroki, a zwracać - też kłopot dla nowej firmy w e-sporcie...
Liczba postów: 4,397
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
Podejdź sobie do sklepu i przymierz senseia w jakimś media/saturnie/rtv to będziesz wiedział jak CI leży :)
Widziałem, że da się już kupić myszki na stronie DM'a.
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Wiadomo kiedy bedzie w komputroniku? Do palmoclaw przy dłoni 18 lepsza za12 czy dm1? Przyciski rolka to dm1 lepiej nie?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 4,397
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
02-08-2016, 09:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2016, 01:18 PM przez t4co.)
W sumie obydwie będą pasować ;), zależy czy wolisz lżejsze czy twardsze przyciski, no rolka to zdecydowanie ma lepszy skok w dm1, ale też się lekko chwieje (da się to oczywiście naprawić, ale wymaga rozkręcenia myszki) ;p .
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ile tam kosztuje przesyłka? W sumie mam zagwozdkę - kupować czy zbierać na monitor 144 hz ^^
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Witam!
Robimy, co w naszej mocy by sfinalizować negocjacje z Komputronikiem w najszybszy możliwy sposób. Natomiast Komputronik spowalnia ten proces.
Jeżeli chcecie tą sprawę przyspieszyć, Osoby którzy chcą kupić nasze myszki przez Komputronik mogą napisać maila na podany adres z pytaniem kiedy będą one dostępne:
Agnieszka[kropka]Talarczyk [at] komputronik.pl
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Przepraszam jeśli w złym miejscu, ale opłacalna byłaby wymiana Zowie EC1-a na dm1? I na Roccat Taito dobrze działa? EC jest dla mnie zwyczajnie za ciężka i poza tym chciałbym wrócić do symetrycznej.