Liczba postów: 62
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Napisali że bez sterowników? Więc gdzie tu widzisz możliwość ustawiania dpi co 50 jak masz tylko skoki ustawione z góry?? (mowa o firmware) (trzeba poczytać ale z tym już trudno w tych czasach)
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
K jak będzie taka możliwość to kupuje odrazu ;p
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Gdy klikam na cenę na stronie DreamMachines , pojawia się komunikat, że strona jest w budowie.
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
(02-06-2016, 02:53 PM)Silence napisał(a): Napisali że bez sterowników? Więc gdzie tu widzisz możliwość ustawiania dpi co 50 jak masz tylko skoki ustawione z góry?? (mowa o firmware) (trzeba poczytać ale z tym już trudno w tych czasach)
Gdybys umiał czytać ze zrozumieniem to chodziło mi o to , ze gdyby było ustawienie dpi co 50 to by była myszka idealna :) ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma i myszke jak najbardziej wypróbuje :D
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Napisałem zeby zrobili jak sie da i jak juz to najlepiej takie jak w mionixie a hya odpisał ze sie nie da , wiec szkoda ale i tak ja kupie :)
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy jest JAKAKOLWIEK szansa na stworzenie w przyszłości modelu a la Kana/Kinzu? Przypominam, że to równie popularne modele, wśród clawowców i takie modele dominują ;)
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Nie widzieliśmy OEM kinzu/kanu u tego producenta, może jakaś inna firma w China je ma, ale nie wiemy. Jeżeli to nie są OEM'y to nie będzie się dało.