01-08-2016, 04:35 PM
Witam
jaką obecnie myszkę używasz: A4-TECH XGame X748
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 3200
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): w cs:go 2,75
czułość w Windows: suwak na 4
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): w cs:go ~12cm
w co grasz (podaj tytuły gier): we wszystko, m.in. cs:go, assassin's creed, civilization, Path of Exile.
jaką masz obecnie podkładkę: ss qck mini
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): zależy od gry - w cs:go tylko dwa główne, w poe wszystkie (czyli 5, bo nr 6 jest do zmiany dpi, a nr 7 to jest potrójny lewy), w normalnym użytkowaniu (internet itp.) wszystkie (w tym boczne, scroll i przycisk scrolla)
twój budżet: ~300zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): ~18,5 cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? ~1,9cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: nie wiem
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: zawsze psuje się scroll (w x748 też zaczyna wysaidać), poza tym w x748 po prawej stronie zaczyna schodzić wierzchnia, chropowata warstwa plastiku(?)
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki):
Najlepiej profilowana pod prawą rękę, byłoby super gdyby mozna było wyłączyć podświetlenie.
W x748 mam włożone wszytkie ciężarki (preferuję ciężkie i duże myszy).
Mysz musi być trwała (nie rzucam nią, ale chcę żeby za rok czy dwa wyglądała praktycznie tak samo, dlatego odrzuciłem np. ss rival, któremu wyciera się guma)
jaką obecnie myszkę używasz: A4-TECH XGame X748
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 3200
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): w cs:go 2,75
czułość w Windows: suwak na 4
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): w cs:go ~12cm
w co grasz (podaj tytuły gier): we wszystko, m.in. cs:go, assassin's creed, civilization, Path of Exile.
jaką masz obecnie podkładkę: ss qck mini
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): zależy od gry - w cs:go tylko dwa główne, w poe wszystkie (czyli 5, bo nr 6 jest do zmiany dpi, a nr 7 to jest potrójny lewy), w normalnym użytkowaniu (internet itp.) wszystkie (w tym boczne, scroll i przycisk scrolla)
twój budżet: ~300zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): ~18,5 cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? ~1,9cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: nie wiem
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: zawsze psuje się scroll (w x748 też zaczyna wysaidać), poza tym w x748 po prawej stronie zaczyna schodzić wierzchnia, chropowata warstwa plastiku(?)
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki):
Najlepiej profilowana pod prawą rękę, byłoby super gdyby mozna było wyłączyć podświetlenie.
W x748 mam włożone wszytkie ciężarki (preferuję ciężkie i duże myszy).
Mysz musi być trwała (nie rzucam nią, ale chcę żeby za rok czy dwa wyglądała praktycznie tak samo, dlatego odrzuciłem np. ss rival, któremu wyciera się guma)