- Budżet: 400zł
- Mechaniczna
- czy masz masywne dłonie czy nie?
Smukłe, ale silne. Mam problem z kontrolą siły, a wiem, że powinienem uderzać lżej i szybciej w klawisze - czy dużo piszesz na klawiaturze?
Obecnie piszę magisterkę :) ale w tym przypadku bardziej interesuje mnie progres w grze - czy ma to być klawiatura w 100% pod gry?
Głównie pod Osu!
- czy masz masywne dłonie czy nie?
- czy chcesz podświetlenie?
Byłoby miło - czy chcesz makra?
Niekoniecznie, nie wiem jak mógłbym je wykorzystać. - czy chcesz dodatkowe klawisze?
Z lewej strony AWSD (dodatkowe skille do World of Warcraft :) ) - czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek?
nie potrzebuje - czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?
czasami pracuje przy excelu, nie wyobrażam sobie wklepywania cyferek bez numpada. Dlatego odpowiedź: broń boże typu tenkeyless - twoje uwagi (wygląd, firma):
Osu! to gra rytmiczna. Generalnie wystukuje się rytm dwoma klawiszami (X i C - dla mnie). 20 kliknięć na sekundę naprzemiennie w te dwa klawisze, do tego powinienem dążyć :P Na dole podaje link do przykładowej mapy z Osu! na yt. Chciałbym jeszcze dodać, że nigdy nie korzystałem z klawiatury mechanicznej. Czytałem trochę o stabilności, trwałości, czasie reakcji mechanicznych i chciałbym taką w końcu wypróbować. Nie mam pojęcia który "kolor" będzie mi pasować.