• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rival vs Rival 300
Witam. Czym różni się SS Rival od SS Rival 300?
Odpowiedz
Niczym. Dopłacasz tylko do koloru w 300.
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
Z tego co widzę "rival 300" jest pełną nazwą najnowszej serii rivala (wersja kolorowa CS:GO i 3 podstawowe wersje: czarna, szara i biała) zastępującą starą "rival". Róznice to wyeliminowanie problemu ze ścierającymi się gumami po bokach występującym w starej wersji, nowe switche steeelseries i cena z kosmosu...
Odpowiedz
Sensor ten sam? Czy oba takie same? (3310)?
Odpowiedz
https://steelseries.com/gaming-mice/rival-300
po co mieliby wymieniać, mysz się sprzedaje, pomimo wywindowania ceny.
Odpowiedz
Akurat zwykły rival od lipca tego roku ma poprawione boki ;) poznamy to poprzez brak dodatkowego dysku z nazwą steelseries jest tylko rival i brak loga nipu na górze pudełka. Weź zwykłego rivala z allegro z xcom za 190?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
Źeby nie zakladać nowego tematu ostatecznie ktoś może polecić czy brać starszego rivala czy nowego rivala 100? W sklepowych specyfikacjach widać, że maja inne zakresy wartości DPI. Miał ktoś może obie w łapie :) ?
Odpowiedz
To są dwie kompletnie różne myszki, ciężko je nawet do siebie przyrównać. Jak masz dużą dłoń to pewnie normalny rival bardziej Ci się spodoba. Jak jesteś low sensem to będziesz wolał sensor 3310 z normalnego Rivala.
Odpowiedz
Miałem obie, co chcesz wiedziec ? ;p
Odpowiedz
Dłoń posiadam raczej większą dł od nadgarstka ~20cm, od kciuka ~14cm. Obecnie posiadam tracer recon'a który zresztą jest w serwisie ale odczuwam dyskomfort po dłuższym użytkowaniu. Zauważyłem, że w pracy posiadam małą myszkę ktorą użytkuje typowo fingertip grip co dużo bardziej mi odpowiada. I taką techniką chcę użytkować następną myszkę. Jeśli chodzi o low/high sense to nie bardzo orientuje się o co chodzi.

(01-15-2016, 02:53 PM)Amok napisał(a): Miałem obie, co chcesz wiedziec ? ;p

Osobiste spostrzeżenia i subiektywną opinię :)
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
7 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.