11-24-2015, 08:37 PM
Natec Genesis M12
Co to jest za podkładka, wady i zalety?
Jak ona wypada w porównaniu do Natec Genesis M11, A4Tech X7 i Gembird GMB Gaming?
Która z nich będzie najbardziej odpowiednia tak dla myszy optycznej jak i laserowej?
Czy Natec Genesis M12 występuje w rozmiarze MIDI?
Odpowiedzi na zapytania.
Co to jest za podkładka, wady i zalety?
Jak ona wypada w porównaniu do Natec Genesis M11, A4Tech X7 i Gembird GMB Gaming?
Która z nich będzie najbardziej odpowiednia tak dla myszy optycznej jak i laserowej?
Czy Natec Genesis M12 występuje w rozmiarze MIDI?
Odpowiedzi na zapytania.
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)
Tracer Tranformer TRM 504 (laser) i dosyć leciwy Logitech (optyk). Ślizgcze teflonowe. - jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?
Podkładka materiałowa niebieska, bez opisu (prawdopodobnie "biedronkowa".Chcę podkładkę do precyzyjnych czynności przy edycji zdjęć. - chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):
Chcę materiałową - jaki rozmiar by Cię interesował:
Midi i Maxi - czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:
Do zaakeptowania, chociaż wolałbym trwalszą i brdzo precyzyjną. - wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:
Wolę średnią. Najbardziej interesuje mnie aby była precyzyjna. - czy podkładka musi być kupiona w Polsce?
Zdecydowanie tak. - maksymalna cena za podkładkę?
Raczej tańsze. Chcę wybrać coś najlepszego z Natec, A4Tech i Gembird. Ewentualnie coś niewiele droższego. - uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
Najważniejsze jest aby była precyzyjna i dobrze się spisywała. - jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Nie mam byt dużej wiedzy i doświadczenia. W internecie i u sprzedwców są sprzeczne i nierzetelne informacje.