• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka do CSGO do 150 zł + podkładka
  • jaką obecnie myszkę używasz: jakaś tania bezprzewodowa A4techa, pod granie raczej syf
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
  • czułości w grach: CSGO 2.33
  • czułość w Windows: 6/11
  • czułość w sterach myszki: brak
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°: ok. 28 cm
  • w co grasz: CSGO
  • jaką masz obecnie podkładkę: jakiś chiński syf
  • ile przycisków używasz w myszce: w obecnej nie mam ale mógłbym mieć
  • twój budżet: 150zł myszka, podkładkę chciałbym jakąś tanią
  • jaki chwyt stosujesz: fingertip
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1/2/2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni: 18 cm
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego? 2 cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt? obojętne
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie? tak
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło? nie wiem, jakiś syf to jest
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? raczej tak
  • uwagi: lubię dość poręczne myszki ponieważ mam małe dłonie
Zastanawiam się nad którąś z tych myszek: Roccat Savu, Razer Abyssus 2014, CM Storm Alcor. Chciałbym również kupić tanią podkładkę, znalazłem Natec Genesis M11, nada się do tych myszek?
Odpowiedz
W sferisie masz promocję, za 179 zł Roccat Kone Pure Military na PMW3310, będzie lepsza od tego co możesz kupić do 150 zł (w tym wymienionych przez Ciebie). Do tego Natec M11 Logo w pełni się nada.
Odpowiedz
Trochę wykracza poza budżet niestety :/
A co powiesz na Roccat Savu + podkładka Natec Genesis M11? Myszka na allegro w sklepie Roccata po 125 zł
Odpowiedz
(11-18-2015, 12:48 PM)GregoR napisał(a): Trochę wykracza poza budżet niestety :/
A co powiesz na Roccat Savu + podkładka Roccat Siru? Myszka na allegro w sklepie Roccata po 125 zł

Siru to twarda podkładka, więc wątpię że się nada do CSa i low-sensów.
Odpowiedz
Tak również to już zauważyłem po przestudiowaniu różnic między podkładkami. Wezme Nateca
Odpowiedz
jest ponad budżet tylko zważ na to, że przeskok precyzji sensora jest tak duży, że warto dopłacić tak nie wielką różnice
Odpowiedz
Jest aż tak duża różnica? Bo w recenzjach wyczytałem że sensor A3090 jest gorszy właściwie tylko przy prędkościach maksymalnych, poza tym jest bardzo dobry.
Odpowiedz
tak, tylko, że Savu nie ma zbyt dużych prędkości, przy 28 cm nieraz wywołasz akcelerację :P No chyba, że nie wykonujesz zbyt często szybkich ruchów wtedy savu będzie ok.
Odpowiedz
no właśnie rzadko kiedy potrzebuje szybko zrobić jakiś duży obrót, myślę że ta myszka powinna być okej dla mnie, to i tak będzie spory przeskok z obecnej
Odpowiedz
to bierz savu, w stosunku do tego co miałeś to na pewno będzie spora różnica na plus :)
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.