Witam! Szukam pomocy w wyborze myszki i podkładki do niej. Wymieniona w nazwie tematu niestety się zepsuła.
Za 150 zł z podkładką lub max 200 bez.
Za 150 zł z podkładką lub max 200 bez.
- jaką obecnie myszkę używasz: Razer Abyssus 3.5G (jej wymiary są dla mnie komfortowe i chciałbym coś w tym stylu, oczywiście jeśli to możliwe)
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 1800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): Różna, głównie waha się między niską a średnią
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): 9.5/10
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): Nie mam jak zmierzyć ponieważ myszka nie działa
- w co grasz (podaj tytuły gier): Marvel Heroes 2015, Dying Light, seria S.T.A.L.K.E.R., seria Call of Duty
- jaką masz obecnie podkładkę: A4TECH X7 200MP
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 + scroll, ale myślę że dodatkowe nie zaszkodzą
- twój budżet: 150-200 zł totalne maksimum
- jaki chwyt stosujesz: claw
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka)?: 20 CM
- jaka jest grubość twojego palca (zmierz jak na powyższym zdjęciu)?: 2 CM
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: 1800 DPI przy 125hz jest dla mnie idealne, ale myślę że 1600 też byłoby ok
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Wykonanie i ślizgacze mogłyby być lepsze/myszka upadła na płytki i przestała reagować
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?: tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): podoba mi się stylistyka Razera
Myszka: KONE EMP
Podkładka: Dream Machines Pad L
Klawiatura: CMStorm Quickfire XTI Cherry MX Brown
Podkładka: Dream Machines Pad L
Klawiatura: CMStorm Quickfire XTI Cherry MX Brown