Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
pamiętaj, ze ona my TYLKO 4 takie przełączniki, co moim zdaniem nie jest za fajne rozwiązanie, bo podczas pisania całą reszta ma inny feeling. Czyli to jest zwykła membranówka z 4 inaczej klikającymi się przełącznikami ;) Moze kiedyś będzie reca :P Myślimy tak samo załatwić w przyszłości AL90, to kto wie czy i takiej klawy by się nie sprowadziło.
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Fajnie by było gdybyście zobaczyli czy warto kupić klawiatury i myszki a4techa z "optycznymi" klawiszami/przyciskami ..
Kiedyś miałem na nie ochotę i chciałbym zobaczyć je w akcji ;p
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
09-18-2015, 09:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-18-2015, 09:09 PM przez LEVITO.)
Myślę, że idzie się pewnie przyzwczaić, zawsze to jakaś alternatywa nisko budżetowa :D Dla graczy FPS ta liczba przycisków będzie wystarczająca.
Osobiście uważam, że całkiem nieźle wygląda no i jak już wspomniałem cenowo zachęca :P
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dołącze się do tematu. Warto czy nie ? Zastanawiam się między tą a Cougarem 200k. Do tego a4techa przekonują mnie te 4 mechaniczne przyciski no i niski czas reakcji, ale to chyba tylko taki pic na wodę.
Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
imo to cougar 200k wygląda ciekawiej, o ile lubi się nożycowe przełączniki
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Lubię nożycowe, teraz pytanie, czy czekać na Cougara czy zaryzykować i brać tego a4techa? W takim przedziale cenowym to raczej żadnej różnicy nie ma, lecz znowu odstrasza mnie brak recenzji B254.
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Tak w ogóle to Cougara 200K jeszcze nie ma z układem US w sklepach. Podobno z miesiąc jeszcze trzeba czekać, pewnie zamówień będzie sporo na nią.
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Lepiej wziąć tą klawiaturkę B254 od Bloody z optycznymi przełącznikami, reszta ma niestety takie jak standardowe klawiatury czy lepiej kupić Bloody B120, która działa podobno z czasem reakcji 1ms? :P